a ja pie.dole to całe fashion czy ch... wie jak to nazwać...
Przyjechaliśmy tam po 23, wszystko ładnie pięknie, wchodzimy i jest lipa, pan gej ochroniarz
mówi nam ze jest już za dużo osób(w środku)... pytamy grzecznie czy jak poczekamy to nas
wpuszczą, odpowiedź była negatywna... Dzwonie po ludziach pytam co gdzie i jak, nagle idzie grupka ciapatych(10osób) i wszyscy bez najmniejszego problemu wchodzą... Co to k.urwa? ze niby wiecej hajsu zostawią? Pan ochroniarz został wyśmiany i dostał wiązankę wrzutów, coś tam sie do nas napinał ale olaliśmy tego koksa ciepłym moczem...
Aha z tego co wiem to Rysiek tez sie po ch... zachował! Bo jeśli sie ustawiasz i idziesz z ludźmi a kogoś z ekipy nie wpuszczą, to jeśli ich szanujesz też nie wchodzisz... A to ze panu pedałowi koksowi ochroniarzowi nie przypasowały buty czy spodnie(bo są za mało fleszi i za mało wysmarowane samooplaczami) to też moim zdaniem chore...
Selekcja? A ciapate w dresach sie wbijają normalnie? pies j.ebał ten klub...
P.S Ja byłem w plazie, i nie żałuje... Drogo ale nie musiałem sie z ciapatymi użerać bo wszyscy w sraszyn sie bawili...
P.S2 Ochrona w tym całym fashion była dobrze naćpana antyfeminą bo na koks ich nie stać napewno
a ja pie.dole to całe fashion czy ch... wie jak to nazwać...
Przyjechaliśmy tam po 23, wszystko ładnie pięknie, wchodzimy i jest lipa, pan gej ochroniarz
mówi nam ze jest już za dużo osób(w środku)... pytamy grzecznie czy jak poczekamy to nas
wpuszczą, odpowiedź była negatywna... Dzwonie po ludziach pytam co gdzie i jak, nagle idzie grupka ciapatych(10osób) i wszyscy bez najmniejszego problemu wchodzą... Co to k.urwa? ze niby wiecej hajsu zostawią? Pan ochroniarz został wyśmiany i dostał wiązankę wrzutów, coś tam sie do nas napinał ale olaliśmy tego koksa ciepłym moczem...
Aha z tego co wiem to Rysiek tez sie po ch... zachował! Bo jeśli sie ustawiasz i idziesz z ludźmi a kogoś z ekipy nie wpuszczą, to jeśli ich szanujesz też nie wchodzisz... A to ze panu pedałowi koksowi ochroniarzowi nie przypasowały buty czy spodnie(bo są za mało fleszi i za mało wysmarowane samooplaczami) to też moim zdaniem chore...
Selekcja? A ciapate w dresach sie wbijają normalnie? pies j.ebał ten klub...
P.S Ja byłem w plazie, i nie żałuje... Drogo ale nie musiałem sie z ciapatymi użerać bo wszyscy w sraszyn sie bawili...
P.S2 Ochrona w tym całym fashion była dobrze naćpana antyfeminą bo na koks ich nie stać napewno
panie kolego Kicku...nie wpuscili nikogo, Kazik zadzwonil do jakiegos kolezki zeby ten sprawe zalatwil i po chwili Bodzio, Kazik i Kasia wchodza no to ide z nimi, wszedlem odwracam sie a nikt wiecej nie wszedl...wiec wracam sie po Zuze Wilka Matteya i Kamila wychylam lep przez pana ciapatego ochraniacza i wolam Was...Ruszył jedynie Kamil a reszta niewiem na co czekała
Pozniej dzwonilem do wilka i powiedzialem, ze bez problemu wejda...ale powiedzieli ze siedza w megido
Panie Kicku miales dzwonic...to bysmy po Ciebie wyszli tak jak sie umawialismy...
Amen
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
nie wchodzilismy bo nasz znajomy dopiero podjechal i wysiadal z samochodu a pozniej bylo juz po ptokach i poszlismy gdzie indziej bez zbendnych kombinacji
_________________ umiesz liczyć licz na siebie, twoje szczęście innych J.E.B.I.E