i pewnei nie jezdziles samochodem przez 20 dni tak jak ja
poza tym czy bym wjechal czy nie i tak bym wygral <lol>
[ Dodano: 2008-04-08, 00:17 ]
ale mimo wszystko zgadzam z powyzszymi opiniamii ze to nie fair.
przepraszam wiecej tak nie zrobie - poprostu dawno nie latalem - a jak wyzej napisalem czy bym wjechal czy nie tak samo bym jechal jak jechalem, wiec bym wygral
Daniel Twoja skromnosc powaliła na kolana <rotfl>
Ostatnio zmieniony przez QSY6 Pon Kwi 07, 2008 23:19, w całości zmieniany 1 raz
wedle regulaminu to nie powinno sie jezdzic na mini maxie na oponie wyczynowej typu slick,toyo r888 owszem,posiada homologacje drogową,a przecież auto ma byc dopuszczone do ruchu drogowego,wiec trzeba w koncu respektowac regulamin albo całkiem go olać.....
wystarczy ze zbierze sie kilku kierowcow i zglosi to oficjalnie i np kwestia slickow zostanie rozwiazana ... a toyo to sprytny pomysl jak obejść przepisy
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Ostatnio zmieniony przez polll6 Pon Kwi 07, 2008 23:36, w całości zmieniany 1 raz
pkt: 10. Organizator ma prawo własnej interpretacji regulaminu oraz wprowadzenia
zmian i uzupełnień w formie oddzielnych komunikatów.
To czy taki komunikat sie znalazl ? Bo wg. mnie takie decyzje i komunikaty powinny znalezc sie na papierze i na "tablicy" dla szerszej publiki.
Tak jest w kartingu, we wszystkich sportach motorowych.
[ Dodano: 2008-04-08, 00:36 ]
polll napisał/a:
a toyo to sprytny pomysl jak obejść przepisy
Ale tu nie ma co dyskutowac zaden pomysl tylko normalna opona z homologacja na droge
Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego, opona swietna, pol slik, dozwolona na droge wiec sie jezdzi na tym.
wedle regulaminu to nie powinno sie jezdzic na mini maxie na oponie wyczynowej typu slick,toyo r888 owszem,posiada homologacje drogową,a przecież auto ma byc dopuszczone do ruchu drogowego,wiec trzeba w koncu respektowac regulamin albo całkiem go olać.....
wystarczy ze zbierze sie kilku kierowcow i zglosi to oficjalnie i np kwestia slickow zostanie rozwiazana ... a toyo to sprytny pomysl jak obejść przepisy
ale czy to komu cos da ?? jedynie TOYO zarobi i minimaxy stana sie drozsza impreza.
aha ....Toyo R888 jest szybsze od slickow wyscigowych, ktore sa uzywane obecnie w minimaxach
na slikach trzeba sie uczyc jezdzic jesli mysli sie o szybkiej jezdzie i mi to obojetne jest kto na czym bo sam nieraz uzywam slickow kolcow czy innych niedopuszczonych normalnie do ruchu
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Ostatnio zmieniony przez polll6 Pon Kwi 07, 2008 23:40, w całości zmieniany 1 raz