Auto: Marea Week.
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 01:12
Śledzę forum od jakiegoś czasu, ale tu zabiorę głos W Katarzynce cena prawdopodobnie ok 110zł/osobę na 2 dni obejmuje jedzenie i napoje na pewno.
Wiele mogę powiedzieć o Podolance w Bogucinie z racje przepracowanych tam kilku miesięcy. Cena ok95zł za jeden dzień, ok 110zł za 2 dni - po weselu odbywa się rozliczenie, wtedy dopiero wychodzi cena za jedną osobę.
W cenie jest jeśli dobrze pamiętam 6 ciepłych dań (wszystko do ustalenia), napoje (CocaCola, Pepsi, Mirinda, 7up, tonik, Tymbarki, woda, soki), dużo przystawek i sałatek, kawa i herbata, lody.
Ciasta, owoce, cukierki i alkohol we własnym zakresie.
Sala Podolanki w Bogucinie mieści maks 200osób-przy tej ilości tańce są albo w namiocie na dworze (konieczne dogadanie z sąsiadami) albo w sali na górze.
Możliwość wynajęcia pokoi dla gości, standardowa cena to chyba maks 70zł, ale dla gości weselnych jest raczej opuszczana.
Drugi dzień to jak w większości domów weselnych przystawki z poprzedniego dnia i chyba 2 ciepłe dania.
Jedzenie mogę zapewnić, że jest bardzo smaczne, w ilościach odpowiednich, chociaż ciężko zjeść wszystkie dania. Wszystko jest świeże, robione specjalnie oddzielnie na wesele, bez akcji typu "klient na barze nie zjadł to weselnicy dadzą radę".
Obsługa to tylko dziewczyny, bardzo miłe.
Minusy to konieczność zapisów na prawie dwa lata do przodu i trochę nieprzyjemna właścicielka (w sensie charakteru, nie ma się co obawiać, że oszuka).
A ja polecam http://olimpia.kock.com.pl/
Kawałek drogi, ale warto. Jak kiedyś się będę kajtał to weselicho będzie właśnie tam
Wlasnie tam dach sprzedalem bo beda powiekszac lokal w przyszlym miesiacu Lokal kozacki...
Jaqub jakbyś szukał fotografa na plenerowe zdjęcia to polecam ARTUR ZOMER . Jutro tez bede mial namiar na hurtownie alko gdzieś kolo Kocka chyba, 0.5l ok 17zł
Ryniu jak chcesz wódeczke na weselicho to daj znaka jaką chcesz to moze pokminie cos w zaprzyjaznionych hurtowniach
Qsy za późno kupilem juz Sobieskiego. Ale bede jeszcze potrzebowal kilka rodzai piwa wpadnij na kawke tak apropos
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001