Poszukuję jakiegoś bagażnika na dach opla astry II hatchback jak ktoś ma na sprzedaż lub wie gdzie tanio kupić to proszę o info,bo nie mam pojęcia na co zwracać uwagę i gdzie szukać
Auto: Galant
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 06:28
Jakiegoś? Jak chcesz jakiś to gdzieś mam od Fiata 126p... Sprecyzuj czego potrzebujesz, czy to ma być box czy same belki. Co ma być tam przewożone... Nowy czy używany.
Jeśli potrzebujesz nowy to postaram się pomóc
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
box odpada raczej belki a ma służyć przeważnie do wożenia drabiny itp rzeczy,nie znam się na tym kompletnie nawet nie bardzo się orientuję jakie bagażniki występują,może być używka aby w przyzwoitym stanie
Na Dysie jest od tego specjalista Od strony giełdy na Dys masz szyld "bagażniki" potem o ile pamietam wiodą cie strzałki Facet na prawde sie zna, doradzi, pokaże, zamontuje no i ceny atrakcyjne
Auto: Galant
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 08:22
Biorąc pod uwagę gabaryty auta to może być problem. Drabina pewnie będzie wystawać z tyłu. Chociaż nie takie rzeczy się woziło Jeśli będziesz woził drabinę i inne pierdoły to szukaj czegoś używanego i solidnego. Na allegro można znaleźć za 100-200 zł komplet ori belek. Do tego przydało by się coś wzdłuż, ale i to na allegro znaleźć możesz. W samym Lublinie to tylko giełda jeśli o takie rzeczy chodzi. Do wożenia drabiny szkoda kupować nowego, a używane ori belki są na tyle solidne, że z powodzeniem wytrzymają jazdę z drabiną. Mi kiedyś z Passata spadł stelaż jak był przymocowany do belek z marketu.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."