witam
od pewnego czasu stuka mi cos z przodu w audi a3, byłem w kilku warsztatach i nikt nie potrafi wskazac co stuka, wszyscy mowia ze zawieszenie jest ok, amortyzatory po 76%, koncowki drazki wahacze ok,
moze spotkał sie ktos z Was z czyms takim:
1. najbardzej słychac to zgrzytanie i stukanie jak jade do tyłu i skrecam na maxa
2. jazda do przodu tylko stukanie i przy 140 dziwnie huczy jakby metal o metal z prawej strony (łozysko nowe )
3. przy mocnym przyspieszaniu drży kierownica (dodam ze wszystkie tarcze i klocki juz wymieniłem efek taki sam )
4 jak udeże koło przednie z prwaej strony słychac metaliczny dzwiek napewno nie klocki na wsicnietym hamulcu jest tak samo
Ostatnio zmieniony przez johny Sob Lis 20, 2010 00:39, w całości zmieniany 1 raz
dzis zabrałems sie do tego sam i ewidentnie stuka przegub, dzeki za pomoc :piwo: , jak oni tego w zadnym z warsztatow nie zauwazyli wystarczy reka szarpnac i słychac jak stuka.
jeszcze jadno pytanie do Was wymieniac cała połoske czy wystrczy przegub i co sadzicie o uzywkach w tym wypadku
dzis zabrałems sie do tego sam i ewidentnie stuka przegub, dzeki za pomoc :piwo: , jak oni tego w zadnym z warsztatow nie zauwazyli wystarczy reka szarpnac i słychac jak stuka.
jeszcze jadno pytanie do Was wymieniac cała połoske czy wystrczy przegub i co sadzicie o uzywkach w tym wypadku
Jeśli zamierzasz dłużej jeździć to nowy zamiennik dobrej jakości...jeśli sprzedajesz może być i na gume do żucia
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor