Auto: osobowe
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 17:54 Paintball, Lublin i okolice
Witam,
szukając w internecie można znaleźć sporo firm, które zajmują się organizacją imprez pejntbolowych. Może ktoś z Forum miał do czynienia z którąś z nich i może polecić?
Lokalizacja- najlepiej Lublin lub najbliższa okolica (dla niektórych będzie problemem wyjazd poza miasto).
Cena- uczciwa
Będę wdzięczny za namiary
Witam,
szukając w internecie można znaleźć sporo firm, które zajmują się organizacją imprez pejntbolowych. Może ktoś z Forum miał do czynienia z którąś z nich i może polecić?
Lokalizacja- najlepiej Lublin lub najbliższa okolica (dla niektórych będzie problemem wyjazd poza miasto).
Cena- uczciwa
Będę wdzięczny za namiary
na Wojciechowskiej za składem coś chłopaki organizowali ...ale to raczej partyzantka była
na stacji paliw ulotki leżą
( tylko mówię ... nie korzystałem )
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
W Lublinie to raczej nie ma firm co organizuja(w sensie strzelanko w miescie) ale kiedys chlopaki strzelali w tych ruinach kolo ursusa
Kolega byl gdzies kiedys w okolicy Naleczowa na firmowej imprezie i mowil, ze bylo ok
Auto: osobowe
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 13:31
Qki napisał/a:
kiedys chlopaki strzelali w tych ruinach kolo ursusa
dwa opuszczone budynki w których od bardzo dawna zupełnie nic się nie dzieje poza tym, że robią tam sobie tam melinę jakieś żuliki. Teren do gry świetny dla małej grupy osób, która ma własny sprzęt
Ja grałem w lasach koło zalewu zembrzyckiego ale to było ze 3-4 lata temu... teraz szperałem po internecie i np. http://www.tornado-paintball.com/ widzę, ze ma swoje tereny w tym rejonie
W Lublinie to raczej nie ma firm co organizuja(w sensie strzelanko w miescie) ale kiedys chlopaki strzelali w tych ruinach kolo ursusa
Kolega byl gdzies kiedys w okolicy Naleczowa na firmowej imprezie i mowil, ze bylo ok
Ja tam byłem jest super . Mają ruiny, okopy, stary śmigłowiec itd. Zabawa wyborna , polecam
_________________ Wyindywidualizowałem się z rozentuzjazmowanego tłumu audi