ludzie zachwycaja sie boschmannami...ja mam pionki 13" w pugu i tez graja. zalezy jak chcesz rozlozyc spektrum dzwieku. boschmanny maja podobno fajny gleboki bas. moje pionki z kolei cienko ciagna basy ale maja eleganckie srednie i wysokie. mam tube - moze razem w kupie jakos to fajnie zagra
Auto: .
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 23:09
MACIOR napisał/a:
Za te 150zł wytłum sobie drzwi ew. dorób panel pod głosnik aby sztywno siedział.
nie mam pieniążków na to i na to...Ale głośniki muszę kupić jakieś bo mi już wogóle z przodu nie graja A więcej niż 150zł nie chce wydać, bo z kasą cienko
Auto: ...
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 23:35
za takie pieniadze nie kupisz dobrych głosników , Boschmann jakos nie przekonuje mnie do swoich wyrobów to tez zalezy co chcesz osiagnac czy to ma tylko grac czy ładnie grac
lepiej przerob dolne gniazda na 160 lub 165 mm i kup jakis zestaw i lepiej bedzie Ci to grało niz jakis Boschmann
ja mialem kiedys boschmanny i wolalbym ich nie miec tak szczerze mowiac. Na poczatku graly po krutkim czasie pierdzialy i rzeszczaly. Zaptyaj sie PiotrkaVTI on moze ma cos ciekawego.
Wilku nawet głośniki za 10tyś zagrają tak jak boschman o ile niewyłumi się drzwi, jak ktoś chce posłuchać seryjnych głośników w dobrze wytłumionych drzwiach to wie gdzie mnie szukać.
nie kupuj boshmanow... ja na zwyklym radiu SONY 4x50W zajechalem 3drozne 6x9... podjedz sobie do media i zobacz co jak gra z tych na ekspozycji.. ja bym Ci polecil za te pieniadze poszukac jakis blaupunktow ew. pionierow... kiedys mialem zestaw 165 + wysokotonowki z blaupunkta za ktory dalem 200pln i bylem super zadowolony... poki co w beemce mam serie i jak sie nie przesadza z glosnoscia to jest b. dobrze
Witam
Za 185 pln mam system 16,5 cm plus tweeter plus uproszczona zwrotnica.
Nowy z gwarancja.
Ps.
Do Cali trudno bedzie włożyc glosniki 200mm tam wchodzi 16,5 na ramce.