Bo moje doswiadczenia z ta "firma" zmusily mnie do wyrobienia sobie takiego zdania. EOT.
Spawos, moze Ty chcesz w koncu c20xe zmierzyc.Jakby zebrac chocby 2-3 osoby, to mozna by ponegocjowac by spuscili z ceny przynajmniej wartosc flaszki <spoko> Ja chce sie tam wybrac do konca miesiaca- tylko wlasnie, czy slyszal ktos zeby jakies w miare mocne turbo sie tam hamowalo?
_________________ Alfa 156 - dupowóz
Audi 90q- do zabawy
a ile taki pomiar kosztuje ? gdzie i kiedy mozna sprawdzic takie cos ? bo ja bym chciał sobie w nexi sprawdzic
To Ty miales dzisiaj tam podjechac, tak? Bylem zapytac o cene, niestety bylo zamkniete, ale jakis pracownik powiedzial ze cena okolo 80-100 zl. Jak masz jechac to umowmy sie jakos... Ja moge nawet w poniedzialek/wtorek
_________________ Alfa 156 - dupowóz
Audi 90q- do zabawy
Pradiuch napisał/a:
a ile taki pomiar kosztuje ? gdzie i kiedy mozna sprawdzic takie cos ? bo ja bym chciał sobie w nexi sprawdzic
To Ty miales dzisiaj tam podjechac, tak? Bylem zapytac o cene, niestety bylo zamkniete, ale jakis pracownik powiedzial ze cena okolo 80-100 zl. Jak masz jechac to umowmy sie jakos... Ja moge nawet w poniedzialek/wtorek
Moze sie wstrzymamy jeszcze z 2 tyg ?
Wracam 20 lutego , i 25 bede chcial jechac i ja na hamownie . Co Wy na to ?
lexy napisał/a:
dlaczego piszesz o techmaxie shitmax??
Bo moje doswiadczenia z ta "firma" zmusily mnie do wyrobienia sobie takiego zdania.
również i na ten temat posłucham Twojego zdania ... co na to wpłynęło???
może to , że nie chcieliśmy za prawie darmo montować Ci wskaźnika ciśnienia biorąc pod uwagę rozbieranie tego druta pod maską ???
a może jak zwykle... za mało wyszło na hamownii ??? , choć podobno mamy tendencję do takiego manewrowania ustawieniami rolek aby klientom wychodziło jak najwięcej <rotfl> <rotfl> <rotfl> no i niestety w Twoim aucie sie pomyliłem w ustawieniach i wyszło mniej...ojoj...podobno rolki vtechu zaniżają... <rotfl> <rotfl> jakoś jeden i drugi argument jest wypisywany przez mniej lub bardziej zadowolonych i w zależności od wyniku albo te cholery zaniżają albo zawyżają <szok> <szok> <szok> <rotfl>
Michał napisał/a:
Techmax to może najlepiej niech zmieni zajęcie , może szydełkowanie? <lol>
zawsze uważałem , że w temacie motoryzacji Mass ma najwięcej konkretnych uwag do wypowiedzenia i to zawsze najbardziej podpartych mocnymi dowodami <cfaniak> <cfaniak> za co cenię cie gościu , gdyż uważam cię za guru w temacie mocnych , wszystkopiorących sejów
Spawos napisał/a:
A co do tej firmy wiecej tam moja noga niepostanie
zapewne dlatego , że śmieliśmy wziąć jakiekolwiek pieniążki od Ciebie za to , że pozwoliłeś nam się dotknąć do swojego bolidu po tym jak inne firmy nie dały sobie rady ze śmieszną w sumie usterką <rotfl> <rotfl> <rotfl> <pupcia> <pupcia> <pupcia>
jeżeli uda wam się zebrać 10 osób na to zbiorowe hamowanie w DT to biję pokłony , bo cały lubelski tuning , za wyjątkiem kilku osób, wygląda na jedno wielkie bicie piany i jeżdżenie po innych chyba , że ktoś będzie chciał się dotknąć waszych "fur" ZA DAAARMO... wtedy będzie git... a najlepiej jak Wam jeszcze zapłaci <idea> za to , że zdecydowaliście się za postawienie u niego auta <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Dziekuję Bogu , że dostałem olśnienia i rzuciłem to w cholerę i zajmuję sie elektroniką i diagnozowaniem usterek , czyli do tego co robiłem od początku, i mam w <pupcia> co mówią o mnie tjunerskie lubelskie fałszywce , bo to chyba wschodnia zawiść i mentalność
jest taka , żeby wyżywać na forum zamiast w oczy swoje żale wypowiedzieć ... bo wtedy strach , że się w pysk zarobi jeżeli nie ma się racji....
podsumowując...
również chętnie posłucham...
krecha
Ostatnio zmieniony przez Kimbek Pon Mar 03, 2008 11:21, w całości zmieniany 1 raz
jak sie czepiamy szczegolow
chodzilo mi o wydech gdzie przyjechalem na poprawki bo spadal caly czas (nawet w codziennej jezdzie) , mial byc poluzowany troche , naciagniety byl na sile na wieszki troche.. to przyspawanie podkladek do wieszakow zeby niespadal to Profi robota <spoko> no teraz niespada ale wszystkie spawy juz musialy byc poprawianie bo urywal sie juz 3 razy............
A co to tej elektryki to zostaliscie mi poleceni....... niestety i pierwszy do was sie zglosielm sie z ta usterka ...
nie ukrywam zrobiliscie a czy to bylo cos malego czy nie, nie znam sie na tym a pisanie ze inne zaklady nieporadzily sobie z tym jak pierwszy do was przyjechalm ... ??
tyle z mojej strony pozdrawiam <spoko> i wiecej nie bede sie wypowiadal na ten temat
W tym temacie powiem tyle,
jak hamowałem Clio w techamxie
to wyszło mi 121km 131nm
Miśkowi w Clio wyszło 131km i ileś tam niutków,
i jak porównywaliśmy swoje Cliówki z kreski i z rolki to moje Clio objeŻdżało Clio Miśka.
I uważam że lepiej jest zrobić sobie dwa pomiary niż jeden, a tak poza tym to ja mam zakaz wstępu do techmaxu od Tomka bo ubliżyłem im mówiąc że ich hamownia do gówno.
to wyszło mi 121km 131nm
Miśkowi w Clio wyszło 131km i ileś tam niutków,
i jak porównywaliśmy swoje Cliówki z kreski i z rolki to moje Clio objerzdzało Clio Miśka.
a porównując dobrze oba te wykresy, wynik rzeczywisty był idealnie zgodny z wynikiem z hamowni, więc nie wiem co chcesz udowodnić
nie wiem jak hamowanko ale diagnozowanie usterek chyba w techmaxie idzie chłopakom nie najgorzej.
Jakies dwa tygodnie temu wysłałem do tam kolegę z omegą A (z gigantycznym siedmiocyfrowym przebiegiem <wow> ) gdzie padła elektryka i kilku domorosłych heniów mechaników nie dało sobie rady,wymieniali kable,czujniki położenia a omega dalej jeździć nie chciała.Wtedy skierowałem go do techmaxu a TTomek to bez trudu ogarnął i omcię uruchomił.Z ciekawości spytałem właściciela o refleksje..."auto zrobione i dzięki że poleciłeś mi 'właściwe ręce' <spoko>