Wysłany: Sro Cze 27, 2007 22:18 szkolenie pierwszej pomocy
Automobilklub Chełmski w sobotę 30 czerwca organizuje bezpłatne szkolenie pierwszej pomocy i ratownictwa drogowego dla wszystkich chętnych. Kurs rozpocznie się o godz. 10:00 w sali konferencyjnej urzędu miasta Chełma przy ul. Lubelskiej 65.
Szkolenie potrwa około czterech godzin. W jego trakcie uczestnicy poznają podstawowe działania ratownicze, zgodne z najnowszymi wytycznymi. Wiedza taka w pewnych sytuacjach może uratować zdrowie a nawet życie ludzkie. Chętni będą mogli otrzymać zaświadczenie o ukończeniu kursu pierwszej pomocy stopnia podstawowego. Szkolenie poprowadzi Piotr Korkosz i instruktorzy ratownictwa drogowego Automobilklubu Chełmskiego. GORĄCO ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
nie no ja mma odznake OSO i młodzieżowego instruktora OC i chyba dawno nie wazne inst strzelectwa sport..... nie chce mi sie kolejny raz jechac na to samo chyba ze bedzie papier ]:-> <-- szatanek !!
przecież wyraźnie jest napisane "Chętni będą mogli otrzymać zaświadczenie o ukończeniu kursu pierwszej pomocy stopnia"
_________________ ...laik rajdowy...
DACAR - Auto Części
Chełm, al. Armii Krajowej 9 lok. 5
Ola Automobilklub Lubelski organizuje kursy pomocy przedlekarskiej. Być może będzie coś na jesień... jak będę wiedziała to dam znać... Ja sama mam ten kurs skończony i polecam