ja tez sie wybieram to moze sie spotkamy gdzies na odcinkach. Moze macie jakies dobre miejscowki bo ja niebylem joz 3 lata i nie bardzo wiem gdzie jechac?
Ja jade ale dopiero w Piątek po południu(Praca) :[ Paweł to bedziemy na telefonie bo trzeba sie gdzies spotkac na wspólny nocleg moze...(impreza) hehe...
Wolne miejsca też mam!!! <spoko>
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Troche pogoda sie popsula ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej. Mati ty jedziesz na noc? bo my mjeelismy zamiar spac w namiotach ale nie wiem czy pogoda pozwoli
Rajd Super zwłaszcza ocinki na Straszydlu <wow> Chłopaki nieźle sie ślizgali....Pozdro dla Marek, to my byliśmy na CPN <spoko>
Dzięki,również pozdrawiam
Najlepsza to była ta dróżka od głównej przez mostek pod górę.Fajne,ciasne łuki i zakręty.
Tylko ciekawszy by był w odwrotnym kierunku.
Ostatnio zmieniony przez Marek Nie Sie 12, 2007 08:31, w całości zmieniany 1 raz
Marek, Ogólnie drogi tam są niekiepskie ciasne,kręte i te spadania <spoko> szacunek dla kierowcow to co oni tam robili to.. <szok> <szok> Fajne miejsce bylo niedaleko tych"patelni" koło koscioła takie 2 90-siątki prawy-lewy super!! <spoko>
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."