Ehhh dobra widze że dalej nie da rady z Tobą normalnie rozmawiac Jak coś to wiesz gdzie i kiedy zazwyczaj stoimy może da rade bez zbednej gadaniny przed i po normalnie pojechac dla zabawy , w co watpie...
Jak sie nie ma czym jeździć to sie nie jeździ proste.. Teraz też mam całkowicie seryjny samochód ale troche szybszy niż Nexia i nie widze problemu w tym żeby raz czy dwa razy na tydzień sie z kimś spróbowac... Startowalem juz z byłym kickowozem i paroma innymi z którymi odrazu wiedzialem że baty dostane i jakoś gadki nie było. Z Tobą pewnie tez przegram bo mam wolniejszy samochód , ale tak jak mówie , spoty mamy w piątki nic sie nie zmieniło.. podjedź i jedziemy...
chyba żartujesz bydlaku <rotfl>
nie widziałes mnie na wrotkach, więc schowaj się z tym twoim sparciałym RWD jubilatem
moje AWD wrotki łoją Cię jak chcą na prostej, na torze, z góry, a podgórke nie wiem, ale pewnie też !! <mrgreen>
hłe hłe hłe
takie kozaki na rolkach?? dawajta na deskorolki <rotfl> to jest cos <spoko> tam to ja mam slicki, naklejki, karbony, chromy, i wiele innych złotych cześci a i jeszcze kozackie szpinery. wiec jak coś to szpiner odlatuje i cie nie ma!! nawet nie mata ze mna szans!!!! <pupcia>