Pragnę poinformować, że na posiedzeniu zarządu Automobilklubu Chełmskiego w dniu 9 grudnia 2007 roku podjęto decyzję, iż zdjęcia na imprezach AKCh będą mogli robić tylko osoby posiadające specjalne akredytacje. Będą to akredytacje roczne (ich koszt wynosi 900 zł) lub jednorazowe (ich koszt będzie ustalany na poszczególne imprezy). Akredytacja na KA kosztuje 50 zł. Chetni mogą już składać wnioski. Jednocześnie ostrzegamy, że robienie zdjęć bez stosownych akredytacji może skutkować przepadkiem sprzętu i karą pieniężną.
I co chcecie tym osiągnąć ? Brak zainteresowania wśród ludzi chcących porobic fajne fotki ? I tak ich mało zazwyczaj jest to teraz nie bedzie wogóle brawo ! <pupcia>
Pragnę poinformować, że na posiedzeniu zarządu Automobilklubu Chełmskiego w dniu 9 grudnia 2007 roku podjęto decyzję, iż zdjęcia na imprezach AKCh będą mogli robić tylko osoby posiadające specjalne akredytacje. Będą to akredytacje roczne (ich koszt wynosi 900 zł) lub jednorazowe (ich koszt będzie ustalany na poszczególne imprezy). Akredytacja na KA kosztuje 50 zł. Chetni mogą już składać wnioski. Jednocześnie ostrzegamy, że robienie zdjęć bez stosownych akredytacji może skutkować przepadkiem sprzętu i karą pieniężną.
Rozumiem ze za moje fotki wykorzystane na glownej stronie AK Chełm mam akredytacje na KA i cale nastepne sezony?
Szkoda. Rozumiem, że pewnie nikt z fotografów sie nie pojawi? Szkoda, bo chciałem specjalnie inaczej okleić auto, w ogóle nowym autem sie pokazać i podziękować sponsorom i przyjaciołom za sezon. A ładna fotka na kalendarzu później, to w końcu miła pamiątka. Szkoda, bardzo szkoda. Przepis może niezły, ale zastanawiam się, czy na nasze realia I w sumie, jaki cel mu przyświeca?
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu