Niby że przed każdym startem w KJSie mam wymontować zbiornik LPG?? a czy ja do tego zostałem przeszkolony??
Nie tylko przed KJS-em, jak dobrze wiecie (bo zakładam, ze kazdy ze startujących i organizatorów ma regulaminy w jednym paluszku) Mini-Maxy zrobione są na podstawie regulaminu KJS, a ten MP a dalej to juz MKS.
A więc i w Mini-Maxach raczej nie pojedziesz. Chyba, ze OKSS jakoś się do tego ustosunkuje.
Oczywiście, ze nie jestes przeszkolony do wyjęcia zbiornika.
msjk napisał/a:
a gdzie moge poczytac o wymogach do wydania poszczegolnych licencji ?
Na stronie PZM.
spider napisał/a:
3cia liga rajdowa fajny pomysl.
Suuper, pomysł Tylko, ze mam Deja Vu, bo kilka lat temu jak wchodziła II liga to też miała mieć w założeniu to wszystko co ma teraz trzecia.
Także za kilka lat będzie 4, potem 5, 6...
Ostatnio zmieniony przez szampanek Wto Gru 18, 2007 10:51, w całości zmieniany 1 raz
msjk, spelniam wymogi do wydania i chyba odbiore bo 3 liga to niezla alternatywa pomiedzy kjs a pzm
hej polll gratulacje tylko znów wielka bariera - sprzęt!!!BEZNADZIEJA!!! tyle lat nie wymagano żadnych rękawic ,kombinezonów aż tu nagle pomysł 3 liga tylko po co ??Jeśli stać cie na kombinezon,rekawice,fotele to dołóź 20-30% i jeżdzij w PZMie.Pozdrowienia dla pomysłodawców
_________________ za wolno - przegrasz,za szybko - wypadniesz
Po jego przeczytaniu widać że ktoś (gr. ludziów) miała niezłą fantazję bo chcą z KJS zrobić podobieństwo do Pucharu PZM... Ale KJSy są dla ludzi którzy chcą sprawdzić swoje umiejętności i czy takiego ludka (100% amator) który gdzieś przeczytał że taka impreza będzie miała miejsce i podejmuje decyzję, że wystartuje i sprawdzi swoje umiejętności nie zniechęci takowy regulamin ?? Komu się będzie chciało ze swojego samochodu wykręcać zbiornik LPG na jeden dzień "zabawy"...
Ostatnio zmieniony przez koval Nie Gru 30, 2007 00:49, w całości zmieniany 1 raz