FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: siwy
Nie Gru 23, 2007 10:44
Wydzielone z Mini Sprint dla Grześka
Autor Wiadomość
prezes 
drifter

Wysłany: Sob Gru 22, 2007 22:59   

Mam nadzieję, że tym flustratom proponującym zmienić nazwę Kryterium Asów jest teraz conajmniej trochę głupio! Ja już wiem, że współpraca Automobilklubu Chełmskiego ze Stec Ralliart będzie się bardzo szybko rozwijać a lega i winka musujące niech dalej sobie szczekają!!

KLOCEK6 
drifter
KlocekMonsterGaraż

Wysłany: Sob Gru 22, 2007 23:56   

prezes napisał/a:
lega i winka musujące niech dalej sobie szczekają!!

brawo !! w sumie mogłem się tego po Panu spodziewać że kiedyś pokaże Pan swoją prawdziwą naturę ale mówienie na publicznym forum że ktoś wyrażając swoje prywatne zdanie "szczeka" jest co najmniej nie grzeczne i nie świadczy żle o mnie ale po raz kolejny pokazuje niestety jak niski poziom Pan sobą reprezentuje, ja do tego poziomu zniżał się nie będę bo zimno na dworze ziemia twarda a mi kilku metrowego dołu kopać się nie chce, pozdrawiam i życzę owocnej współpracy ze Stec Ralliart, może tym razem zmieni Pan samochód na Lancera

kropek 
Nowiciusz ;>

Wysłany: Nie Gru 23, 2007 00:16   

Klecek przestań już się wysilać w ripostowaniu bo już śmieszny się robisz. Zamiast zazdrościć to sam się weź za organizację imprez chociaż w malutkiej części tego co AKCH. Wtedy zobaczymy czy zrobisz to na tyle profesjonalnie na ile oczekujesz tego od innych. Ale może najpierw pomóż swoim ziomkom z AKL w ratowaniu swego klubu znad przepaści :P

mikae 
prawdziwy tuner
ten zły

Auto: czarny mietek
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 00:22   

arsen napisał/a:
pilachgt napisał/a:
Mysle ze nalezy podziekowac stecowi

ja jestem tej samej mysli ;) szczególnie ze po krótkiej rozmowie z panem Z.Stecem dowiedziałem sie iż osiedle "furmanóf" jas na mocno spalonej pozycji jesli chodzi o spór wokól toru :) no i ze to nie ostatnia impreza jaka organizuje rallyart ;)

Po pierwsze to chyba nie Stec tylko AK Chełmski był organizatorem. Po drugie wolałbym aby poziom zachowania Panów ze stajni STEC dorównywał ogólnemu poziomowi imprez.

Prezes & Klocek napisał/a:

Wysłany: Wczoraj 23:56 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

prezes napisał/a:

brawo w sumie mogłem się tego po Panu spodziewać że kiedyś pokaże Pan swoją prawdziwą naturę ale mówienie na publicznym forum że ktoś wyrażając swoje prywatne zdanie "szczeka" jest co najmniej nie grzeczne i nie świadczy żle o mnie ale po raz kolejny pokazuje niestety jak niski poziom Pan sobą reprezentuje, ja do tego poziomu zniżał się nie będę bo zimno na dworze ziemia twarda a mi kilku metrowego dołu kopać się nie chce, pozdrawiam i życzę owocnej współpracy ze Stec Ralliart, może tym razem zmieni Pan samochód na Lancera

prezes Wysłany: Wczoraj 22:59 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Mam nadzieję, że tym flustratom proponującym zmienić nazwę Kryterium Asów jest teraz conajmniej trochę głupio! Ja już wiem, że współpraca Automobilklubu Chełmskiego ze Stec Ralliart będzie się bardzo szybko rozwijać a lega i winka musujące niech dalej sobie szczekają!!

Panowie - nie pomyliliście się czasem? Po pierwsze to ani temat nie dotyczy KA, ani atmosfera nieodpowiednia do tego typu tekstów...
ale jak to mówią: Jesli jest fajny klimat zawsze znajdzie się ktoś kto przyjdzie i go SPIERDOLI

(sorry za wulgaryzmy ale inaczej określić się tego nie da)

Co do imprezy to żałuję, że nie byłem ale cóż nie każdemu dane był w takim terminie,
ale co do pomocy Grzeskowi to mam nadzieję, że będzie okazja aby zrobić jeszcze coś dla niego - może nawet już bardzo niedługo.

"Zbuduj swoją stronę www w 30 minut!"

Piszę poprawnie po polsku
.
Ostatnio zmieniony przez mikae Nie Gru 23, 2007 00:24, w całości zmieniany 2 razy  

KLOCEK6 
drifter
KlocekMonsterGaraż

Wysłany: Nie Gru 23, 2007 00:33   

kropek, jak to jest wpier.... się między wódkę a zakąskę ?? nie za ciasno ??

kropek napisał/a:
Zamiast zazdrościć

bez żartów proszę <rotfl>

kropek napisał/a:
sam się weź za organizację imprez chociaż w malutkiej części tego co AKCH

w odróżnieniu od prezesa nie jest to mój sposób na zarabianie pieniędzy więc nie mogę się temu poświęcić bezgranicznie , ale gdy tylko czas na to mi pozwala staram się to robić całkowicie społecznie i z wielką przyjemnością

kropek napisał/a:
Ale może najpierw pomóż swoim ziomkom z AKL w ratowaniu swego klubu znad przepaści

Automobilklub Lubelski ma się całkiem dobrze, i nie trzeba go ratować , w prawdzie były problemy przejściowe które są już opanowane a praca klubu idzie pełną parą i przygotowujemy się do nowego sezonu

prezes 
drifter

Wysłany: Nie Gru 23, 2007 00:34   

KLOCEK napisał/a:
prezes napisał/a:

brawo !! w sumie mogłem się tego po Panu spodziewać że kiedyś pokaże Pan swoją prawdziwą naturę ale mówienie na publicznym forum że ktoś wyrażając swoje prywatne zdanie "szczeka" jest co najmniej nie grzeczne i nie świadczy żle o mnie ale po raz kolejny pokazuje niestety jak niski poziom Pan sobą reprezentuje, ja do tego poziomu zniżał się nie będę bo zimno na dworze ziemia twarda a mi kilku metrowego dołu kopać się nie chce, pozdrawiam i życzę owocnej współpracy ze Stec Ralliart, może tym razem zmieni Pan samochód na Lancera

1. cieszę się, że Pana nie zawiodłem
2. faktycznie nie kop, lepiej popracuj nad pisownią języka polskiego (bo trochę się nie udało!!!)
3. dzięki za życzenia - by się spełniły!
4, a ja po raz drugi życzę, żeby Pan nie "pierd..lił klocka za pomocą młotka" bo to tylko wstyd przynosi rodzinie!

KLOCEK6 
drifter
KlocekMonsterGaraż

Wysłany: Nie Gru 23, 2007 00:51   

mikae napisał/a:
Panowie - nie pomyliliście się czasem? Po pierwsze to ani temat nie dotyczy KA, ani atmosfera nieodpowiednia do tego typu tekstów...

masz rację, dlatego temat wydzielam

prezes napisał/a:
bo to tylko wstyd przynosi rodzinie!

Pan się swoją rodziną zajmie i wszyscy będą szczęśliwi :]

polll6 
drag czempion

Wysłany: Nie Gru 23, 2007 08:51   

koniec wrzutów !

[ Dodano: 2007-12-23, 08:58 ]
nie wiem po co ta wojna ale niektore osoby od nas z chelmskiego reprezentuja bardzo niski poziom... a tu szczekaja duzo...

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Odpowiedz do tematu