Witam wszystkich.
Jestem kolegą Łukasza (bardziej znanego jako polll) i robię klipy z imprez muzycznych jak i rajdów itp. gigów.
W niedzielę na torze w Lublinie będziemy nagrywać całą imprezę. Jeżeli ktoś chce, żeby jego przejazdy (ujęcia z przejazdów) znalazły się w tym klipie musi zapłacić nam ogromną sumę pieniędzy, czyli całe 5 złotych polskich <cfaniak>
Klip realizowany jest dla www.rajdowiec.pl i ak chełmskiego.
Czas klipu będzie uzależniony od ilości chętnych kierowców...
UWAGA!!! Dla każdego chętnego na indywidualny klip promujący będzie o wiele niższa cena jeżeli znajdzie sie na klipie mini_maxa.
P.S. W niedługim czasie będziemy robić klip dla Pollla to zobaczycie mniej więcej o co chodzi...
Jeżeli chcesz znaleźć się na klipie z niedzielnego mini_maxa skontaktuj się z nami, podaj nam swój numer startowy, kolor i markę auta, kasę będę zbierał przed imprezą na torze.
Robiłem kilka rajdów (np: dwa razy rzeszowski) dla telewizji, niestety materiałow nie mam.
Niedługo będzie na naszej stronce klip z KJSu Kuliga.
Spokojnie wiem co to klip, co to rajd, co to auto, co to tor w Lublinie.
Jak ktoś nie chce to po prostu trudno, a kasa jest tak niska (póki co) że nawet dojazd mi się nie zwróci więc nie marudzić... bo robie to dla Pollla i dlatego że lubię ... <spoko>
Każdy ma wybór, zawsze i wszędzie...tak i teraz można być na klipie i można nie być.
A zdjęć do klipu nie ma co porównywać, bo czas montażu robi mój fach przynajmniej kilkakrotnie bardziej pracochłonnym...
Pozdro,
Piotrek
[ Dodano: 2008-02-27, 12:03 ]
Do piątku do godzin popołudniowych na naszej stronie ukaże się klip z KJSu Kuliga.
Zapraszamy do obejrzenia...
Dam znać na forum jak będzie gotowy.
Piotrek
[ Dodano: 2008-02-27, 12:10 ]
AHA jeszcze jedna sprawa, montaż takiego klipu trwa ok. tydzień czasu...
(także widać jakie to jest pracochłonne <wow> )
uważam ze ogólny klip powinieneś robić za free nie dla nas ale dla akch lub innego organizatora w zamian za umieszczanie na plakatach twojego linku i logo oraz wymieniane np przy każdej okazji:) itp. to najlepsza reklama. a za indywidualny klip pobierać jaka większa opłatę, wszyscy by na tym skorzystali