FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wczorajszy wypadek na Al. Solidarności
Autor Wiadomość
mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 18:19   Wczorajszy wypadek na Al. Solidarności

http://www.kurierlubelski...ticle&sid=19005

Niewiem czy słyszeliście otym jesli nie to poczyjajcie
Ludzka bezmyślność niezna granic. Szkoda mi jedynie tylko kierowcy i samochodu bo teraz chłopak bedzie miał na sumieniu 3 idiotów bo tylko tak ich można nazwać

Hugo 
prawdziwy tuner
Audimaniak

Auto: Audi A4
Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 18:31   

CO za idioci się tam wpsiują.No qrwa ręce opadają.takie pierd***** , że szybko jechał.A jestem pewiem , że 90% tam jedzie za szybko.I jeszcze jakiś ch** napisał , że to tuningowiec jechał.Normalnie nachodzi mnie chęć uruchomienia Majdanka :mad: Współczuje kierowcy golfa , bo szybko sie po tym nie pozbiera i nie życze nikomu takiego wypadku

geo 
drifter

Auto: Ford i rower
Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 18:46   

Tez to widzialem na zywo ...nic przyjemnego...
szkoda ludzi kimkolwiek byli i w jakimkolwiek byli stanie ale...
no tak glupota nie zna granic ...
i te opisy ...co za debile !!!
dla nie ktorych ...a zreszta po co sie denerwowac ?
mam nadzieje ze sie chlopak wylize z tego co przezyl....

MicO 
prawdziwy tuner

Auto: VW Amarok
Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 19:23   

tia.. wczoraj rozmawiałem z policjantem (przy innej okazji) o tym wypadku..

wszyscy obwiniaja kierowce a czy ten co przechodzi przez 6 pasów i 2 pobocza.. oraz pas zieleni z barierkami nie wydaje na siebie wyroku?

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 19:51   

Wszystko sie zgadza. Własnie nierozumiem tylko tego, dlaczego ludzei mówią ze to był tuningowiec? Moze dlatego ze miał jakiś wydech sportowy? Niektórzy zeczywiście niewiedzą co mówią. A zresztą przy kazdym takim wypadku czy to by było na tej czy innej drodze np jakaś expresówka to wg duzej liczby osób zawsze wina spada na kierowce bo jechał zaszybko. To jest nielogiczne i nienormalne ze w tym wypadku obwiniany jest kierowca. A biedni i poszkodowani sa ci co ladowali u niego na masce a przeciez niepowinno ich tam wogole być. Ale takie wypowiedzi zaczynaja jakieś emerytowane społeczniaki o niegdy za kółkiem niesiedzieli a jak siedzieli to pewnie w czasach w ktorych samochody nierozwijały takich prędkości niebyło takich dróg i ludzi myślacych jak to sobie skutecznie droge skrócić na przełaj przez taka droge bo zeby do przejścia dojść to zabardzo im sie buty pozdzieraja :)
Szkoda mi jedynie tylko kierowcy tego golfa bo to zostaje do konca życia wiem bo sam mam takie coś w pamieći bo na moich oczach zginął najlepszy kolega i nic niedało sie zrobić zeby go uratować. Nieżycze nikomu takich przeżyć bo to naprawde jest tragedia

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 20:12   

dokladnie szkoda mi kierowcy...
mam nadzieje ze bedzie z nim wszytko ok.
a ich mi nie szkoda, poszli na skróty...tylko dokąd? :(

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 21:21   

Patrząc na zdjęcie to do worka.
Naprawde współczuje chłopakowi bo wiem ze togo sie nieda zapomnieć. Mimo ze ja niemiałem takiej sytuacji jak on ale widziałem jak mój najlepszy przyjaciel którego znalem od łebka zginął na moich oczach a ja niemogłem mu pomódz. To jest naprawde straszne przeżycie któro męczy przez czałe życie. ;( ;(

Ministrant 
prawdziwy tuner

Auto: Destrukcja
Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 21:41   

Kierowcy może to "siąść" na psychice. Szkoda go :( ale i szkoda tych trzech "pieszych". Winni są oni, przechodzili w niedozwolonym miejscu. Normalna głupota ludzka i bezmyślność. Przechodzenie przez najbardziej ruchliwą trasę w miejscu niedozwolonym w godzinach największego ruchu. Co do prędkości Golfa to być może była większa niż dopuszczalne w tym miejscu 70. Jest to regułą że na tym odcinku jedzie się więcej. Nowa nawierzchnia, szeroko, kawałek prostej, wszystko sprzyja przyciśnięciu.

Co do komentarzy to niewarto ich czytać. Ludzie wypisują takie brednie i na siłę doprawiają własną filozofię do tego wypadku. A to że miał "nie normalnie szerokie koła" to znowu "że to był naćpany streetracer" i jeszcze że "hamował na 4 pasach" :/

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 22:33   

taaa ciekawe czy ten co widział ze na 4 pasach hamował widział chociaż miejsce hamowania bo ja widziałem dziś i z tego co widzialem to sa na 2 pasach nieźle go musialo znieść

aż pozwole sobie zacytować jeden z komentarzy

"A jakbyś to widział, też by ci było tak wesoło? Raz widziałem jak jeden kierowca się okręcił wokół drzewa, aż mu mózg wypłynął, pędził 150 km na godzinę. Dobrze mu tak! Selekcja naturalna, głupich nie sieją. Szkoda kory drzewa! Prędkość w mieście - 50 km. na godzinę albo i mniej. Jak się nie podoba - jechać tramwajem!
Aha! Raz z Krakowa do Sandomierza i jedno starsze małżeństwo pokazało mi ***** You! Zaraz potem zabrał mnie człowiek ciężarówką prosto do Lublina, a gdzieś koło Zawichostu widziałem jak ich straż pożarna wyciągała ze zgniecionego auta. Dobrze im tak. Kara ich spotkała słuszna. W każdym razie wyszli cali i zdrowi. Dobrze im tak że im cacuszko zgniotło!"

facet ma racje głupich nie sieją on sie urodził z jego wypowiedzi wynika ze on musi jeździć przepisowo (pewnie ma jakiegoś katulaka co 50km\h niepogoni nawet z górki i gada jakby wszystkie rozumy pozjadał

GUPETTO 
drifter
TRANSPORTOWIEC

Auto: VW mk2.VW 4
Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 22:41   .

Ja juz sie przyzwyczailem do czarnych woreczkow, krwi i wogule podobnych rzeczy ale zycze BAAARDZO duzo szczescia kierowcy, ktory obecnie przez prokurature zostal zamkniety do wyjasnienia a i jego psychice rowniez. Ale ja naprawde nieczaje , ostatnio dostalem fotke z ul;Kunickiego, jak mozna po miescie jezdzic 50 km\h ?? mnie szlak trafia i ryzykuje jadac szybciej.

A zmarlym tragicznie stawiam wirtualna swieczke ["].

p.s.uwaga na srebrna "nówke" Vectre, 2* bigbrother ma

Ar2r_K 
znawca

Auto: Sierra & Scorpio &
Wysłany: Pią Wrz 16, 2005 00:00   

widziałem akcje ratunkową bo akurat jechałem tamtędy do roboty. Wieczorem wracałem z pracy to widziałem ślady na jezdni to dwie czarne kreski miały dobre 80 metrow i szły przez 2 pasy... tak więc mocno rąbną w idiotów. Szkoda kierowcy :(

Rasta 
drifter

Auto: Made in Japan
Wysłany: Pią Wrz 16, 2005 00:09   

:x

Ludzie myślą czasem jak zabić czas, a to czas ich zabija.

wysek^^ 
technical monster
(^^,)

Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pią Wrz 16, 2005 06:39   

Przechodząc przez te barierki wydali sami na siebie wyrok śmierci :x Powiedz co możesz zrobić jeśli jedziesz te 80km/h wiesz że możesz sobie tak jechać a tutaj nagle wylatuje Ci na droge ludzik a go tam nie powinno być :wow: Nic nie możesz zrobić nie miał najmniejszych szans na zatrzymanie sie :) Wydaje mi sie że Ci panowie albo byli pijani albo odurzenii jakimiś środkami bo nikt o zdrowych zmysłach sie nie pcha pod koła równocześnie mogli wpaść pod ciężarówke i nic by z nich nie zostało ..Fkat szkoda kierwocy bo zanim wyjdzie z tego psychicznie troszke minie :spoko:

Więc panowie tuningowcy uwarzać na Al.Solidarności :spoko: I oby was ominęły w życiu takie przypadki bo to nie fajnie jest jak śmierć zagląda w oczy :)

bart#155 
technical monster
hmmmm

Auto: zielone
Wysłany: Pią Wrz 16, 2005 07:56   

:( szkoda tego młodego kierowcy i ciekawe co z tego wyjdzie moim zdaniem ewidentnie jest wina tych 3 goście któzi nie powinni wogóle znaleźć się na jezdni w tym miejscu bez wzdgledu na to ile jechal Golf no ale nasze prawo jest na tyle powalone że bajka :/

Etam 
drifter

Auto: MPK
Wysłany: Pią Wrz 16, 2005 08:16   

Slyszalem o tym, od znajomych, ktorzy tam mieszkaja. Przykra sprawa, szkoda kierowcy.

Odpowiedz do tematu