Wysłany: Nie Mar 22, 2009 08:28 RallySprint o Puchar Burmistrza Biłgoraja 29.03
Zarząd Automobilklubu Biłgorajskiego zaprasza na otwartą imprezę samochodową z cyklu „RallySprint” o Puchar Burmistrza Miasta Biłgoraja, która odbędzie się w dniu 29 marca 2009r (niedziela) godz. 11,00 w Biłgoraju przy ulicy Motorowej, tor kartingowy, która będzie połączona z podsumowaniem wyników w ubiegłorocznych wyścigach z cyklu „Mini-Max” 2008r. i wyróżnieniem kierowców.
Szczegółowe informacje na www.automobilklubbilgorajski.pl
ZAPRASZAM!
Ostatnio zmieniony przez mareczek Pon Mar 23, 2009 08:12, w całości zmieniany 3 razy
Niestety nie, ten sprint liczy się tylko do mistrzostw Biłgoraja. Jest to przy okazji podsumowanie sezonu 2008, więc może warto pojechać, jeżeli ktoś startował w 2008. Wyniki są na stronie www.automobilklubbilgorajski.pl w dziale "Pobierz Wyniki Regulamin -> Wyniki 2008".
Brok dzięki, już poprawiłem.
Pozdrawiam!
Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 11:24
Propozycje usprawnienia i uatrakcyjnienia imprez
* Proponuje zorganizowac impreze tak zeby wyszlo minimum 3 proby. Przyklady jak to rozwiazac technicznie mozna zobaczyc na youtube.com szukajac filmikow z TORU LUBLIN (mini sprint, mini max), gdzie AK CHELMSKI puszcza kolejnych zawodnikow gdy jeszcze poprzedni nie ukonczyl - kwestia odpowiedniego ustawienia startu i mety, oraz poinformowania zawodnikow jak maja zjechac.
* Proponuje poinformowac na www jesli bedzie przynajmniej 3 proby, bo wiele osob nie chce sie wybrac do Bilgoraja z powodu ze ostatnio bylo 2 proby.
* Prosze tez o przygotowanie ksero mapek przejazdu dla uczestnikow - to nie kosztuje wiele, a bardzo usprawnia i dzieki temu mozna przeprowadzic nawet bardziej trudne przejazdy co cieszy uczestnikow.
* Proponuje zorganizowac impreze tak zeby wyszlo minimum 3 proby. Przyklady jak to rozwiazac technicznie mozna zobaczyc na youtube.com szukajac filmikow z TORU LUBLIN (mini sprint, mini max), gdzie AK CHELMSKI puszcza kolejnych zawodnikow gdy jeszcze poprzedni nie ukonczyl - kwestia odpowiedniego ustawienia startu i mety, oraz poinformowania zawodnikow jak maja zjechac.
* Proponuje poinformowac na www jesli bedzie przynajmniej 3 proby, bo wiele osob nie chce sie wybrac do Bilgoraja z powodu ze ostatnio bylo 2 proby.
* Prosze tez o przygotowanie ksero mapek przejazdu dla uczestnikow - to nie kosztuje wiele, a bardzo usprawnia i dzieki temu mozna przeprowadzic nawet bardziej trudne przejazdy co cieszy uczestnikow.
Wszystkie sugestie Spider przekazałem i dorzuciłem coś od siebie. Narysowałem też 8 kombinacji trasy aby mogli coś wybrać/zmieniać.
Jak będę wiedział jakie będą trasy, to zamieszczę mapki, pewnie na www.automobilklubbilgorajski.pl .
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam!
I jak się podobało? Myślę, że warto było przyjechać. Organizacja tym razem świetna, próby dość długie i więcej przejazdów, lotna meta. Jednak zarząd AKB nie jest głuchy na uwagi zawodników i to się chwali.
Piszcie co się podobało, a co przeszkadzało, przekażę do organizatorów, aby następnym razem było lepiej.
Nagrody będą wręczane na następnym RS.
Wyniki zamieszczę pewnie dzisiaj na www.automobilklubbilgorajski.pl - jak tylko je dostane. Zdjęcia także.
Pozdrawiam!
Impreza fajna na luzie, a tor i trasa ekstra moim seryjnym cc 1.1 120km/h zanotowalem, i gdyby nie "mala" przygoda bylby nieco lepszy wynik bo z 10 sekund ucieklo jak nie wiecej:), bardzo przyczepna nawierzchnia i dosyc wąsko w porównaniu z torem w lublinie ale przez to ciekawiej, czekam na jakies fotki na stronie
Impreza fajna na luzie, a tor i trasa ekstra moim seryjnym cc 1.1 120km/h zanotowalem, i gdyby nie "mala" przygoda bylby nieco lepszy wynik bo z 10 sekund ucieklo jak nie wiecej:), bardzo przyczepna nawierzchnia i dosyc wąsko w porównaniu z torem w lublinie ale przez to ciekawiej, czekam na jakies fotki na stronie
No proszę proszę... Widzę, że się rozjeździłeś Tomek i wszędzie już startujesz. <spoko>
Hejka, przed chwilą wrzuciłem zaktualizowane wyniki, było kilka drobnych błędów. W tym tygodniu, jak tylko znajdę chwilę aby zajrzeć do AKB, wrzucę zdjęcia. Pozdro.