od nas chyba nikt a dla tych co narzekają na wysokie wpisowe u nas:
"Wysokość wpisowego wynosi 150 PLN., dla załogi zrzeszonej (kierowca i pilot) w
klubach PZM, z opłaconą składką na 2009r. "
to z KJSu, a w RD3-L 500zł!
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
No w RD3L to i tak jest tanio, bo maksymalne wpisowe mogłoby wynosić 600 zł. Jak wrócę z Rajdu, to dam znać jak było, bo jadę jako pilot w gościach w RD3L. A z tego co widziałem, to w KJS ma jechać załoga od nas Węcławski/Kowalik.
Znajomi, którzy oglądali Was na próbach, mówili, że na prawdę miło było patrzeć na waszą jazdę. No i dzięki Wam powiększyło się cięcie na ostatnim zakręcie Jurowców, jak przesunęliście drzewko...
[ Dodano: 2009-05-18, 23:25 ]
A, że miałem napisać coś od siebie o rajdzie to piszę. Trasy bardzo fajne, bo super szuter. Jak na RD3-L bezpieczne, ale momentami bardzo techniczne i szybkie, co było jak najbardziej na plus. Gdyby nie trochę kłopotów z organizacją to byłby idealny rajd. Ale i tak wielkie podziękowania dla organizatorów, że zrobili naprawdę fajną imprezę. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej (jeżeli chodzi o sędziów i organizację) i pojawi się większa delegacja z Lublina, bo trasy są naprawdę super!
[quote="śFiatowiec"]Znajomi, którzy oglądali Was na próbach, mówili, że na prawdę miło było patrzeć na waszą jazdę. No i dzięki Wam powiększyło się cięcie na ostatnim zakręcie Jurowców, jak przesunęliście drzewko...
no na 2 petli z tego drzewka to juz tylko kikuty zostały , wiec mu poprawilismy :)