Czy to prawda że AK Lubelski organizuje coś na torze 7-8maj? .....wogule czy ktoś coś organizuje na torze, jakieś małe upalanko? <prosi> bo już mnie nosi...
No szkoda, że nie zauważyłem wcześniej, też bym się wybrał
A co do RS to pozwolę sobie wkleić treść z innego forum:
W dniach 21-22 maja 2011 jest organizowany zlot polączony razem z akcją charytatywną organizowanej przez Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie oraz Fundację Absolwentów UMCS. Uniwersytet Marii Curii-Skłodowskiej we współpracy z Fundacją Absolwentów UMCS rozpoczął pracę nad organizacją akcji charytatywnej „Życie dla Kuby”. Jakub Bielak ma 22 lata, jest studentem II roku Wydziału Matematyki, Fizyki i Informatyki na UMCS. Od lat choruje na nieuleczalną chorobę mukowiscydozę. Jedynym ratunkiem dla niego jest przeszczep płuc. Tego typu zabiegi przeprowadzane są w klinice w Wiedniu. Koszt operacji wynosi ok. 500 000 zł. Jest to ogromna kwota, która zamyka mu drogę do normalnego życia. Ma to być impreza motoryzacyjna, z której cały dochód będzie przekazany na leczenie Kuby. Przedsięwzięcie będzie miało charakter medialny, z udziałem klubów sportowych, stowarzyszeń i innych podmiotów zajmujących się motoryzacją. W programie imprezy przewidziana jest parada samochodów na określonym odcinku ulic miasta Lublin, wystawy samochodów starych, ciekawych i zabytkowych, wyścigów samochodowych, pokazy umiejętności jazdy freestylowej i wiele innych atrakcji połączonych występami muzycznymi artystów.
PLAN IMPREZY:
WEEKEND MOTORYZACYJNY DLA KUBY 21-22.05.2011r
GALERIA OLIMP 21.05.2011r.
1. Zlot Mustangów z klubu MUSTANG POLSKA
2. Zlot zabytkowych samochodów amerykańskich
3. Zlot zabytkowych samochodów – Automobil Klub
4. Targi motoryzacyjne – salony lubelskie
5. Pokaz driftu – T. Antoniak, Chmielowiec
6. Stunt motocyklowy – Pasierbek
7. Skoki motocrossowe przez przeszkody – M. Dauciak
8. Pokaz T. Kuchara. Stoisko reklamowe
9. Cartmax Olimp – impreza gokartowa (Sobota-Niedziela)
TOR PZM 21.05.2011r.
1. Wyścigi starych motocykli – w ramach zlotu Super-Veteran Lublin 2011
2. Stunt motocyklowy w przerwach – Pasierbek
3. Pokazy udzielania pierwszej pomocy – Studium Medyczne
4. Pokazy Policji, znakowanie rowerów.
5. Stare samochody – na koronie
6. Skoki na bungee
7. Stoiska gastronomiczne
8. Stoiska firmowe
9. Konkursy, atrakcje dla kibiców
TOR PZM 22.05.2011r.
1. Mini sprint – Automobil lubelski