Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pon Paź 17, 2005 22:07
O shittttttttttt normlanie cudo na kółkach Rysiu podnoszone drzwi to ok 1500zł hmm lampy od Merca da sie skminić obniżymy oczywiście nie tak abyś mógł jeździć i nie umrzesz ale ożyjesz Naprawde śliczny samochód
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pon Paź 17, 2005 22:46
Wydaje mi sie że to demo-car Hmm może ludzie tam wskakują jakoś nie wsiadają
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
a mi sie nie podoba
zwlaszcza te przednie lampy, halogeny jak szperacze w tirach, dokladka do przedniego zderzaka moze robic za spychacz na budowie i te wloty na masce. Istna choinka bez lampek. tył mi sie wydaje ze byl zdeka stylizowany na 307CC
Auto: Made in Japan
Wysłany: Wto Paź 18, 2005 10:17
oprocz przednich lampek ktore trzeba szybko wymienic auto jest gitara
tzn wyjasnie : halogeny ze zderzaka precz, zaspawac to... kierunkowskaz zupelnie nie pasuje do lamp przednich i wyglada to wiejsko...bez kitu, albo zrezygnowac z koncepcji takich przednich lamp, albo kierunki wywalic w inne miejsce
A te Lambo doorsy, powiem znowu " to nie jest lambo, to jakas podrobka..tuz to ford"
zawiecha na pewno jakis airride czy cus
Po drugie tyl caly gladki(super tyl) nie pasuje do przodu napackany wlocikami na masce, lampeczkami i lambo dorssami... nie kompletne to auto
p.s niektorym lambo sie podoba, a ja nie cierpie i wedlug mnie lambo szpeci kazde auto (oprocz lambo ofcors i topowych np Coupe merc )