Automobilklub Biłgorajski zaprasza na otwartą imprezę samochodową "RallySprint" (runda klubowa), która zostanie przeprowadzona w dniu 11 grudnia (niedziela) 2011 - tor Biłgoraj, przy ul. Motorowej. Zawody zostaną rozegrane w oparciu o "Regulamin Ramowy Pucharu ZO PZM 2011" z podziałem samochodów na 5 klas. Początek zawodów o godz. 11,00; zakończenie zawodów ok. godz. 15W.
WYDAJE SIĘ JEDNAK ŻE ROZEGRANIE RUNDY JEST MOCNO WĄTPLIWE BIORĄC POD UWAGĘ MOGĄCE WYSTĄPIĆ ZMĘCZENIE U ORGANIZATORA PO SOBOTNIM ZAKOŃCZENIU SEZONU W KARCZMIE POD ŁOSIEM!
Ostatnio zmieniony przez konradsadlik Wto Gru 06, 2011 22:53, w całości zmieniany 1 raz
WYDAJE SIĘ JEDNAK ŻE ROZEGRANIE RUNDY JEST MOCNO WĄTPLIWE BIORĄC POD UWAGĘ MOGĄCE WYSTĄPIĆ ZMĘCZENIE U ORGANIZATORA PO SOBOTNIM ZAKOŃCZENIU SEZONU W KARCZMIE POD ŁOSIEM!
Ze względu na zakończenie sezonu w sporcie samochodowym w Okręgu Lubelskim PZM, organizowane w Lublinie w dniu 10 grudnia, Automobilklub Biłgorajski -organizator klubowej rundy "Rallysprint (tor Biłgoraj, przy ul. Motorowej), proponuje zmanę terminu z 11-tego na 18-go grudnia (niedziela) 2011 (tydzien później). Zakładamy, że proponowana zmiana terminu imprezy nie wpłynie negatywnie na zainteresowanie kierowców z naszego regionu udziałem w ostatniej imprezie tego roku. Zawody zostaną rozegrane w oparciu o "Regulamin Ramowy Pucharu ZO PZM 2011" z podziałem samochodów na 5 klas. Początek zawodów o godz. 11,00; zakończenie zawodów ok. godz. 15,00.
Ostatnio zmieniony przez bosy Czw Gru 08, 2011 10:03, w całości zmieniany 1 raz
Zakładamy, że proponowana zmiana terminu imprezy nie wpłynie negatywnie na zainteresowanie kierowców z naszego regionu udziałem w ostatniej imprezie tego roku