Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 15:37
A jak dlamnie to nie Wartburg tylko Opel Insygnia
nie sądzicie
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 17:33
wilku napisał/a:
przyjemny samochodzik mimo ze to to samo wolal bym wartburga
a to nie jest przypadkiem fotomontaż ? Bo one są identyczne
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 19:29
wilku napisał/a:
a np vw sharan , forg galaxy , seat alhambra , roznia sie tylko znaczkami podobnie jest z citroenem berlingo i peugeotem partnerem
Są podobne (Berlingo i Partner) a nie identczne (a to lekka różnica ) popatrz na zdjęcia wskaż jeden szczegół którym sie różnią oprócz napisu Wartburg i Opel
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 22:56
Taras napisał/a:
tosz to sa dwa inne samochody i sa roznice. Sa bardzo podobne ale roznia sie szczegolami
wskaż mi te szczegóły oprócz znaczków Opla i napisu Wartburga a będe Ci wdzięczny Przecież to nie możliwe aby opel produkował na tej samej płycie tym samym nadwoziu dwa identyczne samochody , chyba że jest to druga nazwa(wartburg) na jakiś nieznany mi bliżej rynek to rozumiem .
Niechce sie wymadrzać tylko tak pytam z ciekawości bo taki powrót warczyburga ciekawe
Lusterka , linia nadwozia , przednie i tylnie światła , kolor , felgi , końcówki wydechu , no takie samo na tych obrazkach
Auto: Malarz
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 23:15
[quote="wysek^^"]wskaż mi te szczegóły oprócz znaczków Opla i napisu Wartburga a będe Ci wdzięczny[/quote
jeden stoi,drugi jedzie ,a tak naprawde to ja nie widze zadnej róznicy