Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 21:12 V max Astry 2 1.4 ECOTEC
Jako że jakis czas temu był temat co do prędkości maksymalnych osiąganych autkami m.in. Opel Astra 2 1.4 16V ECOTEC .... to napisze co sprawdziłem OSOBIŚCIE
Astra 2 vmax to 175km/h .. no moze 178km/h ... NAPEWNO NIE BYŁO 180 km/ i nie było szans na dojście do tej prędkości ...
wobez czego śmiem przypuszczać że koledzy którzy twierdzili że ich astry jeżdżą ponad 180 .. a nawet chyba 190 km/h zwyczajnie zmyślają ... i są przedstawicielami gatunku tzw. wyjadaczy szos którzy pletą co im ślina na język przyniesie ...
ps.BARDZO CHĘTNIE ZWERYFIKUJĘ TO CO NAPISAŁEM I ODSZCZEKAM JAK SIE OKAŻE ŻE NIE MAM RACJI ...
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
mozliwe ze im tyle wyszlo hehe jak im licznik zawyzal przy 100 km/h zawyza o 10 km/h
(zalezne od pojazdu), blad okolo 10% max a wiecej hmm wszytko jest mozliwe :)mozna zyczyc szczescia
Auto: ...
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 23:38
a wiec u mnie na liczniku pokazalo ok 190 Km\h nie wiem czy licznik przeklamywal ale takl bylo jak bede mial okazje sie rozpedzic to zrobie Ci Pawle fotke zeby nie bylo ze zmyslam
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
nie wiem Paweel w ile osob jechales ta astra i ci wyciagnela 175km/h, ale ja jak juz pisalem jechalem w 4 osoby na pokladzie takim wlasnie autem 170km/h i wydawalo mi sie, ze moglobym jeszcze troche pociagnac (takie bylo przynajmniej moje odczucie ) a kapcie mam 195/60/15
Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 07:56
Tak jest robcie tak dalej sprawdzajcie swoje V-max i robcie foto....
Mam pomysla jedzcie tylko sami i wtedy robcie fotke i dajcie znac gdzie beda lezaly po was czesci, moze zaloze Auto-Zlom dla przyjaciol oczywiscie, z rabatem dla forumowiczow.
A tak szczerze nie macie w zyciu wiekszych problemow,niz tylko sie przekomazac i klucic??
Tak jest robcie tak dalej sprawdzajcie swoje V-max i robcie foto....
Mam pomysla jedzcie tylko sami i wtedy robcie fotke i dajcie znac gdzie beda lezaly po was czesci, moze zaloze Auto-Zlom dla przyjaciol oczywiscie, z rabatem dla forumowiczow.
A tak szczerze nie macie w zyciu wiekszych problemow,niz tylko sie przekomazac i klucic??
wiesz co ... tylko to nie ja rozpieprzyłem auto w "drobny maczek" że warsztat na Wertera je później musiał składać ...
więc zastanów sie i zacznij od siebie "przywoływanie do pionu" bo jeździsz / jeździłeś JAK KOMPLETNY IDIOTA a nagle "strofujesz" innych
a pozatym gdzie widzisz kłutnie ...
a moim zdaniem samochód samochodowi jest nierówny jeden moze pojechac 200 a drugi (teoretycznie taki sam) 195 więc debata bezsensu wkońcu na osiagi pojazdu składa się wiele czynników np ogumienie , masa pojazdu , klima itp
a moim zdaniem samochód samochodowi jest nierówny jeden moze pojechac 200 a drugi (teoretycznie taki sam) 195 więc debata bezsensu wkońcu na osiagi pojazdu składa się wiele czynników np ogumienie , masa pojazdu , klima itp
nikt chyba nie osiąga v/max dla samego osiągnięcia z włączoną klimą ...
masa pojazdu ... chyba jest taka sama ... popadając w paranoje można wyjąc zapas itp. i mało zatankować .. ale dla V/max to akurat ma MARNE znaczenie ...
Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 16:43
Paweeł ty debilu wypadek mialem przy predkosci 30km/h, z czego to taxi-driver wpakowal sie na mnie.
A obecnie psi siurdaku jezdze bardzo powoli i spokojnie bo nie musze takiemu pajacowi z choinki udowadniac swoich umiejetnosci.
POKÓJ
A teraz poprosze o warna, ale nie dam sie obrazac jakiemus siurdakowi ( beztalencie)
Zrobiłeś coś źle, za karę podziel się obiadem, weź udział w akcji PAJACYK!
Ostatnio zmieniony przez wilku Wto Kwi 25, 2006 17:51, w całości zmieniany 3 razy