Auto: Audi A4
Wysłany: Sob Gru 18, 2004 19:39 Dowcipnisia
Mam problem z taką jedną francą.A mianowicie co kilkanaście minut puszcza sygnał na komórke mojej mamy.Zaczyna się robić to dobijające.Jak mama do niej oddzwoniła , to jakaś gówniara udawała ,że to nie ona.Jak teraz do niej dzwonie to boi się odebrać i odrzuca połączenie.Cholera siedze i kombinuje co by tu zrobić.Namierzyć się nie da bo to Heyah.Kiedyś widziałem na allegro taki progam który wysyłało się smsem i jak ktoś go odebrał to uszkadzało mu karte sim , ale niestety nie mogę go znależć.Moę wiecie o jakimś sposobie jak można ją dojechać.Już mnie szlag trafia , przez te ciągłe sygnały
Idź do ERY bądź zadzwoń do BOA podając nr tej kurka pierdolonej małolaty co siurdaka dawno niewidziała, jak Era nie da rady to na Policje bo to podchodzi już pod nękanie czy jakoś tak i pozamiatane.
Mam problem z taką jedną francą.A mianowicie co kilkanaście minut puszcza sygnał na komórke mojej mamy.Zaczyna się robić to dobijające.Jak mama do niej oddzwoniła , to jakaś gówniara udawała ,że to nie ona.Jak teraz do niej dzwonie to boi się odebrać i odrzuca połączenie.Cholera siedze i kombinuje co by tu zrobić.Namierzyć się nie da bo to Heyah.Kiedyś widziałem na allegro taki progam który wysyłało się smsem i jak ktoś go odebrał to uszkadzało mu karte sim , ale niestety nie mogę go znależć.Moę wiecie o jakimś sposobie jak można ją dojechać.Już mnie szlag trafia , przez te ciągłe sygnały
Widzisz Hugo ... mylisz sie ... jeżeli tylko używa swojego SIM'a do dzwonienia to jest możliwość namierzenia jej ... wystarczy że "złapiesz" ją kilka...naście lub -dziesiąt razy tak żeby połączenie zostało odnotowane ...
no i donos w prokuraturze/policji o nękanie ...
jeżeli będzie ktoś kto będzie sie chciał tym zająć ... sprawdzi pod jakie jeszcze numery dzwoniła z tego numeru,napewno trafi się ktoś z abonamentem.Zostaje wezwany na świadka .... i dostaje jedno pytanko ...
nie mówcie że to niemożliwe bo osobiście miałem styczność z takim przypadkiem.
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Da się namierzyć w przybliżeniu do 5m Wystarczy, że gość zbiera sygnał z kilku nadajników, rysowana jest siatka i w miejscu przecięciu 3 lini mamy gościa Teraz nawet stało się to łatwiejsze jak operatorzy wprowadzili informacje z którego nadajnika zbierasz sygnał.