Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 23:16
popieram rysia najlepszy mecz jaki oglądałem z udziałem Polaków , w/g mnie to oni nie mieli tylu sytuacji podbramkowych w ostatnich 3 meczach co w tym dzisiejszym oby tak dalej grali
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 16:56
wilku napisał/a:
siedziałem w barze i mecz normalnie super :] oby tak dalej
jak Ty nie lubisz pilki noznej wow !! ale zmiana to moze razem sie udamy wiesz gdzie w jakim celu ;D ?
Polska zagrala dobry mecz, ale nie ma czym sie podniecac. takie gwiazdy powinny grac na tym samym poziomie.
uwazam ze jakby nie 1 brama dla nas to bysmy poplyneli.
aha i jedna rzecz, Smolarek jedna rzecz spierdzielil, Gdy atakowali 3-1 Rasiak Smolarek i Lewandowski, Smolarek byl na spalonym w momencie podania do Rasiaka, w zwiazku z czym powinien sie z akcji calkowicie wylaczyc, bo de facto podanie bylo w bok, ale dlatego takie dalekie zeby Smolarek go nie chwycil (jak bedziecie ogladac powtorki to zwroccie uwage ze i tak probowal dotknac tej pilki i wtedy byly by nici z sytuacji ktora mial Lewandowski. zabraklo niewiele, jednak Smolarek troche tu przeszkodzil.
dobry mecz Rasiaka, szkoda ze tak marnowal sytuacje, ale podania, sciaganie na siebie obroncow, kapitalna sprawa, nauczyl sie grac na tych wyspach.