robil ktos cos takiego...
chodzi o to ze mam ryse po uszkodzonej wycieraczce (rysa juz jest rowno z szyba ale to miejsce jest zmatowione) a poza tym na calej szybie sa takie ryski drobne przeszkadzaja troche jak desz pada i ktos jedzie z przeciwka na swiatlach...
i teraz pytanie kto w LBN robi cos takiego i za ile?
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 20:43
i tak nie usuniesz tego całkiem, jezeli masz to w polu widzenia to bedzie Ci przeszkadac zawsze nawet polerka nie pomoze...tak wiec szyba raczej do wymiany.
Co do samej polerki mozna zapytac w hanesco przecierz oni sie zajmują szybami
Auto: BMW e39 523i
Skąd: Choiny Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Wrz 2004 Posty: 918
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 21:03
kiedyś dzwoniłem do hanesco to powiedzieli że się tym nie zajmują i odsyłali mnie do jakieś firmy chyba w Warszawie, pozatym polerowanie to jest drogie i stosuje się tak jak QSY napisał poza polem widzenia kierowcy
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 21:06
to po wycieraczce nie jest w polu widzenia... jest nisko na srodku... a cala szyba ma takie "mikroryski"... sam nie chce robic... wiem ze mozna paste do szyb polerska kupic ale spolerowanie przedniej szyby to mnostwo czasu zajmie... nie chce tez zmieniac szyby bo mam ORGINAL przyciemniana + pasek zielony u gory... kumpel ostatnio w MB124 zmienial przod i tyl (bo mu wybili) i mowil ze to nie to samo co orginal...