Auto: .
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 17:43
MACIOR napisał/a:
On Board ????? Radził bym pierw
Ja chociaż dobrze znam język Polski
A co do slangów rajdowych sorryyyy ale nie mówimy o jakis WRC i innych pierdołach
on board - na pokładzie - zwrot angielski... nie używam żadnych slangów i innych trendy zwrotów
On Board ????? Radził bym pierw zobaczyć co ten zwrot oznacza w rajdowym slangu, a potem tytuować temat, a tak pozatym to zapitala ten kadet
nikt tu nie jest rajdowcem WRC
nie uzywam slangów...tylko zwrotów angielskich których dobrze znam znaczenie
Przepraszam ze Cie uraziłem...nie musisz czytać i oglądać nikt Ci nie kaze
Ależ mnie nie uraziłeś, musiałbyś się bardziej postarać. Co do w/w zwrotu to powinieneś wiedzieć, że takie wyrażenia mają kilka znaczeń, w rajdowym żargonie oznacza to że film czy ujęcia kręcone są środka pojadu coś jak w tym linku http://www.youtube.com/watch?v=Kjaxez9OIX8
Cybul fajnie ze Ty umiesz tylko niepotrzebnie klepac w klawiature...przyjedz i pokaz jak jezdzisz, ja nie jestem zawodowcem i nigdy nie zamierzam nim byc ale moze jak popatrze na ciebie na torze to sie czegos naucze i bede w koncu umiał normalnie wchodzic w zakrety
co do reszty to wielkie dzieki dla kamisia za zgranie tego filmu na serwer.
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 22:49
Cybul napisał/a:
co w tym filmie fajnego??
chociazby to ze jedzie jeden z naszych kolegow i moze nie bierze zbyt dobrze zakretow i moze zbyt szybko nie przyspiesza to jednak jeden z userow forum i mysle ze nikt by Cie tak nie zje,bal jakbys wrzucil swoj przejazd.
osobiscie podoba mi sie ten przejazd filmik nie oddaje tego jak kadzior na zywo jezdzi ale i tak jest niezle i jeszcze ten dzwiek wydobywajacy sie z tlumika