czesc zna ktos moze w lublinie lub okolicy lublina odpoweidzialnego tapicera , ktory podja lby sie obszyciu moich foteli od m3 ?? Ktos kto robil cos juz w drozszych wozkach i mi nie spie...y. Potrzebny szybko bo wiosna idzie a fotele czekaja!!!! POMOCY
czesc zna ktos moze w lublinie lub okolicy lublina odpoweidzialnego tapicera , ktory podja lby sie obszyciu moich foteli od m3 ?? Ktos kto robil cos juz w drozszych wozkach i mi nie spie...y. Potrzebny szybko bo wiosna idzie a fotele czekaja!!!! POMOCY
łap Leszcza a on niech łapie Czarka z Autora
i pyta gdzie robił Galanta ... bo zrobione było kosmicznie ... niebiesko beżowa kombinacja
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
to polecam od siebie - dobra robota (i zapłaciłem bardzo mało )
Bardzo zadowolony jestem, do dziś nic się nie dzieje z jego robotą. Jak byłem w jego warsztacie to prawie cały był wypełniony tapicerką samochodową (fotele, boczki, kanapy itp.)
Jest jeszcze jeden dobry (nie korzystałem, ale z opinii znajomych podobno git). Znajduję się na ul. Wyzwolenia, na przeciwko zakładu blacharsko-lakierniczego Borzęckiego