niedzielę 18 marca Automobilklub Chełmski organizuje 8. KJS TEDEX Niedzwiadek o Puchar Prezesa Zakładów Drzewnych HSM Zawadówka. Zbiórka uczestników o godz. 10:00 w miejskiej hali sportowej przy ul. Granicznej w Chełmie.
Impreza będzie 2. runda Pucharu Zarzadu Okręgowego PZM w Konkursowych Jazdach Samochodem. Puchar ma charakter otwarty, więc klasyfikowane w nim będa załogi z innych okręgów PZM...
... Wszystko wskazuje na to, że po raz pierwszy od wielu lat podczas Niedzwiadka nie będzie sniegu na próbach. Na uczestników czeka dwanascie „bez pachołkowych”, technicznych prób sprawnosciowych, które zostana rozegrane w chełmskim Exbudzie i PRD oraz w Zakładach Drzewnych w Zawadówce. Ta ostatnia próba, która jest już niemalże klasykiem naszych imprez, tym razem zostanie przeprowadzona w nieco odmienny sposób.
Dla uczestników przygotowano trzydziesci dziewięć pucharów. Większosć będzie ze szkła, a najlepsze załogi w klasyfikacji generalnej tradycyjnie otrzymaja atrakcyjne puchary z ... drewna. Specjalne puchary otrzymaja także debiutanci. Nagrody rzeczowe zapewni Tedex. Zakończenie imprezy będzie miało miejsce podczas uroczystego wspólnego obiadu.
ZGLOSZENIA MOZNA NADSYLAC TU
http://www.waper.org/niedzwiadek
Serdecznie zapraszam! no ja startuje jak zawsze hehe Ktos moze jedzie ?:) fajna imprezka
Damian musisz mniec ubezpieczenie /prawo jazdy/ sprawna fure /Kaski / pilota, klatka nie trzeba mozesz teraz link podany jest albo jak przyjedziesz na miesce do chelma to o 10 zapisy
no proby fajne ale nawroty mnie dobily niestey w sumie na nich stracilem z 20-25s.... 2 cofania i potem zawracanie wielkim lukiem.... po tym jak nie wyszedl nawrot(brak recznego) ;/ ale ogolnie fajna i udana imprezka urwalem zderzak kolo pokrzywilem ale luz Gratulacje wszystkim co startowali i Dla Wojtka jako Zwyciezcy no jeszcze jedna fiesta nie zmiescila sie i przytulila sie przodem w szlaban (zderzak blotnik lamba nie wiem czy maska tez ) i kolo odpadlo jednemu zawodnikowi ale przykrecili je potem hehe ja 3 w gen i 1 w klasie , fotki beda dzisiaj wieczorem wiec dam linka