Jeśli chodzi o Carisme to tam siedzi dci Renault z lekko innym programem, więc każdy kto zna dci poradzi sobie i z tym; w zależności od wersji
LP 105ps
HP 115ps
_________________ CENTRUM.FM
Whose Line Is It Anyway
co jest zepsute?... nawet nie wiem jaki kolor auta a baterie w kuli do wróżenia mi siadły
Na tak zadane pytanie odpowiem za kilka dni jak mi uruchomią infolinię :"Chcesz wiedzieć kochaniutki co masz w aucie zepsute ?... dzwoń 0-700-XXX-XXX"
dokładny numer podam jak zacznie działać... a póki co zapraszam na zywo z autem , oczywiście po wcześniejszym umówieniu się...
Auto: Stazza JA, MA70
Skąd: Śródmieście Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 635
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 16:35
TTomek napisał/a:
truespinmice napisał/a:
niech się wypowie nieobecny
co mam się wypowiedzieć????
co jest zepsute?... nawet nie wiem jaki kolor auta a baterie w kuli do wróżenia mi siadły
Na tak zadane pytanie odpowiem za kilka dni jak mi uruchomią infolinię :"Chcesz wiedzieć kochaniutki co masz w aucie zepsute ?... dzwoń 0-700-XXX-XXX"
dokładny numer podam jak zacznie działać... a póki co zapraszam na zywo z autem , oczywiście po wcześniejszym umówieniu się...
Pzdr
chodziło mi tylko o info gdzie, a resztą zajmie się właściciel.............
MACIOR napisał/a:
Też polecam TTomka, robił kiedyś znajomemu elektryke w Starionie.