Auto: Audi
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 20:44 Polerka lakieru
Czy znacie w lublinie lub okolicach jakiś dobry zakład który ładnie wykona polerke lakieru,bo wiele jest zakładów które robią to na odwal. A zalezy mi zeby było to wykonane dobrze. Dzieki za wszelkie namiary.
eee takie spostrzezenia to nie na miejscu sa jak ktos niema pojecia to niech nierobi ja na moje uslugi gwarancje daje niejestem garazowcem co materialow niezna wiec panowie nie ujednolicajcie ja reklamacji jeszcze nigdy niemialm
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 17:48
lepiej napisał/a:
eee takie spostrzezenia to nie na miejscu sa jak ktos niema pojecia to niech nierobi ja na moje uslugi gwarancje daje niejestem garazowcem co materialow niezna wiec panowie nie ujednolicajcie ja reklamacji jeszcze nigdy niemialm
ale co w tym takiego dziwnego jesli polozysz pultorej warstwy lakieru a musisz chociaz tyle
zeby efekt byl to jest grubosc kliszy wystarczajaca ok 40 mikronow zeby paapierkiem i traizakiem przeleciec nic w tym dziwnego takie teraz sa materialy niesa tanie ale warto czasy matadora i farekli sie koncza jak taki kozi jestes to dawaj pomaluj baza wodna i sie wtedy pochwal swoim wyczynem
lakier wodny tez jest dostepny na rynku ale ty juz pewnie juz te technologie opanowales do perfekcji bo z tego co widze za niezlego kozaka sie masz to moze jakis dyplom pokazesz ze szkolen lub zawodow.Ja fordoska technologie naprawy rdzy juz znam prawie rok tam spedzilem skoda i honda tez dobrze jest mi znana obecnie w peugocie pracuje niema problemu zapraszam sory za byki dyslekcje mam
Ostatnio zmieniony przez lepiej Pią Wrz 07, 2007 11:41, w całości zmieniany 1 raz
slyszalem ze nikt w Lublinie nie robi tego dobrze niestety...
a ja wiem że nikt kto robi to dobrze nie podejmie sie polerowania lakieru którego sam nie położył
bo zonka z przetarciem do podkładu bardzo łatwo zaliczyć
Widziałeś jego robotę?Pewnie nie więc nie rozumiem czemu pieprzysz takie smuty!Alfą i Omegą nie jesteś więc spuść trochę z tonu.Czytam Twoje posty i zastanawiam się kiedy zrobiłeś się taki kozak i mistrz,jeszcze pare lat temu jak odpalałeś pod Capri repa z pychu zeby placka zawieść to taki mądry nie byłeś.
Tak się składa że i moje H LEPIEJ wypolerował tydzień temu i jakimś k.wa jego mać cudem nie przepalił nigdzie a podobno japończyk ma delikatny lakier.Mil3k'owi tez przedwczoraj wypolerował H i też kurna nie zepsuł.Dziwne prawda?Ani jednego z tych aut nie lakierował a jednak mu się udało więc zanim coś lub kogoś wysmiejesz dwa razy się zastanów.