Auto: ropniak
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 09:58 Granica Ukraina-Polska-co można przywieżć?
Mam pytanie jak wyżej.Będę nie długo na Ukrainie i bym coś przy okazji przywiózł.Ile czego mogę i co warto kupić np. dla siebie? Będę raczej jechał przez Hrebenne,może wiecie gdzie tam wracając najlepiej zakupy zrobić?
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
no to najlepiej pelnym skladem car jechac zeby troche rzeczy przywiesc, najlepiej to przywiesc papierosy tylko ze leprze LM/camele/malboro a nie jakis syf (LM cos kolo 2pln chodza) cukierki i chałwa naprawde bardzo dobre wyroby maja(okolo5-8zl/kg), cos do picia Coca-Cola/Fanta( okolo 2,5zl/2L) no i oczywiscie vodeczka i zatankowac samochod tez warto ale na stacyji jakiejs leprzej a nie syfiastej
kiedys bylo tam naprawde tanio teraz to juz te cany sporo poszly i caly czas ida w gore
Auto: ropniak
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 15:57
Pisałem ,że chcę coś dla siebie a nie na handel.Auto mam na benzynę więc żadnej ropy lał nie będę .Poprostu chce wiedzieć jakie ograniczenia są i ile czego można kupić jak coś.
sa takie wafle w granatowym opakowaniu (cos jak grzeski) ale sa mega zajebiaszcze... tak samo mlekole (mleczne dropsy w takich opakowaniach 1sztukowych), zelki, ogolnie wiekszosc slodyczy jest mega zajebiaszcza...