Witam serdecznie!! Przepraszam ze wpycham sie na Wasze forum ale potrzebuje pomocy! Chcialam zapytac czy moze ktos z Was Drodzy Klubowicze ma dojscia do ksiazki serwisowej dla Audi C4 S4 1991 r? Jesli ktos ma to poesze o kontakt na maila!! Pozdrawiam Was serdecznie! Ps. dziekuje osoba ktore sie do mnie odezwali:)
Ostatnio zmieniony przez bodek Wto Lis 13, 2007 23:47, w całości zmieniany 1 raz
Ale po co ci ksiazka serwisowa?? Ani nie bedziesz serwisowac tego samochodu, anie zbytnio nie dostaniesz ksiazki serwisowej.
Ja widze 2 opcje, albo komus chcesz wcisnac audi niby z ksiazka, albo szukasz instrukcji i mylisz pojecia.
Hmmm wybacz kobiecie szukam instrukcji do tego autka. I nie mam zamiaru jej sprzedawac. Byla kupiona bez ksiazki a sam dobrze wiesz ze jak sie cos dzieje z autkiem to dobrze miec pod reka ksiege i kuknac do niej. Z autkiem jak z czlowiekiem -chorego sie nie wyrzuca
Auto: Audi 100 C4 Avant
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2005 Posty: 415
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 18:19
Cytat:
Hmmm wybacz kobiecie szukam instrukcji do tego autka. I nie mam zamiaru jej sprzedawac. Byla kupiona bez ksiazki a sam dobrze wiesz ze jak sie cos dzieje z autkiem to dobrze miec pod reka ksiege i kuknac do niej. Z autkiem jak z czlowiekiem -chorego sie nie wyrzuca
Tzn po SZWABSKU? Ja tez nie trawie tego jezyka i wogole Niemiec. Autka maja super znaja sie na fachu ale tylko to im sie udaje. Po niemiecku niewiele mi ta ksiazka daje ale.... znalazla bym tlumacza...Powiedz mi to jest strikte do C4 S4?????
Auto: audi s6 4.2l
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 22:13
Dawno do tej książki nie zaglądałem,ale z tego co pamietam to wszystkie dane dotyczące tego motoru chyba tam są.Nie mogę jednak tego sprawdzić bo owa kniga znajduje się w schowku mego auta a eska stoi w warsztacie u znajomych mechaniorów.W poniedziałek sprawdzę co i jak to dam ci znać.Pozdrawiam
_________________ audi to mój wóz noga na pedale pełen luz
Auto: audi s6 4.2l
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 21:46
Sorki,że tak długo to trwało.W mojej książce są informacje na temat motoru 2.2t.Dane techniczne które można tu znależć to:informacje ogólne(moc,maksymalny moment,ilość cylindrów,pojemność skokowa),parametry jazdy(predkość max,przyspieszenia),zużycie paliwa,dane wagowe(dopuszczalna masa calkowita,masa całkowita samochodu gotowego do jazdy,dopuszczalne obciążenia osi,dopuszczalne obciążenie dachu),dane związane z holowaniem przyczepy,materiały eksploatacyjne(ilość oleju,płynu do spryskiwacza,objętość zbiornika paliwa).Jak widać Ameryki tam nie odkryjesz,bo te dane można znależć na necie,ale jeśli mógłbym Ci jakoś pomóc dzięki to wal śmiało.Pozdrawiam
_________________ audi to mój wóz noga na pedale pełen luz