Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 21:06
co do sposobu weryfikacji obecnego nie mam zamiaru sie klocic, jestes swierzak to moze wiesz lepiej.
ale napisales "nie koniecnie" w konteksci do tego czy jak zalozy konto na polskim ebay to czy moze kupowac na niemieckim.
odpowiedz jest nastepujaca: MOZE
nt czy Jego Karta mozna placic miedzynarodowo - NIE WIEM, ja korzystam z PAYPAL i polecam, ale to juz by byla odpowiedz na pytanie "czy moja karta moge zaplacic za to co kupilem na niemieckim ebayu" - wiekoszc kart naszych nie mozna placic w innej walucie niz zl.
wiec nie mieszaj i nie wprowadzaj w blad bo platnosci i tak obsluguje paypal na ebay i nie wprowadzilem w blad. a ze karta moze sluzyc do weryfikacji, coz, bycmoze cos sie zmienilo ... ale nie jest to tematem pytania lexego.
ps takie drobnostki jak zaimki piszemy wielką literą.
co do sposobu weryfikacji obecnego nie mam zamiaru sie klocic, jestes swierzak to moze wiesz lepiej.
.
o to chodzi ze nei jestem swierzak ale lubie miec kilka kont.
nie wiem od czego to jest zalezne, ale jednym kontem, kupilem cos w de:), a moze 2 przedmioty, ale nie mam za to ani pozytywa ani negatywa i teraz chce mnie weryfikowac krta.
Inne moje konta na dziendobry nie mogly brac udzialu w licytacji.
Dlatego napisalem niekoniecznie, bo nie wiem na jakiej to zasadzie dziala, ale wiem ze jest.
Ktos sie napali ze cos kupi, chce pod koniec wylicytowac, a tu zonk, kieruje cie na weryfikacje.
[ Dodano: Sob Lut 02, 2008 00:17 ]
poza tym w niemczech raczej nei uzywaja paypala
do paypala jest potrzebna karta wypukla. nie musi byc to koniecznie kresytowa, ale musi byc wypukla. chyba ze sie cos zmienilo w tej wkestii i juz kazda biora. ale i tak w niemczech paypalem nie zaplacisz