Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 21:32 Jaki sub pod GTA 1300
Mam monoblocka Blaupunkta GTA 1300. Chciałbym pod to kupić albo kompletny głośnik z zabudową albo sam głośnik w cenie do około 400zł. Co byście polecili? Proszę bez komentarzy do bani wzmak albo coś w tym stylu. Jest jaki jest i pod niego chcę zakupić głośnik. Czekam na dobre rady.
_________________ This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name!
Titanium GZTW 25T, to mi polecił Piotrek jeśli chodzi o grę pod tym konkretnym wzmakiem. Jak założę instalację całą i wszystko połączę to opiszę wrażenia.
_________________ This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name!
Szkoda że nie miałeś okazji posłuchania tego RF, miałem kiedyś 2sz w aucie i za te pieniądze nie było alternatywy. Skrzynię robisz sam czy u Piotrka zamówiłeś ????
Skrzynia kupiona od Piotrka do tego głośnika. Sam chyba nie wystrugałbym niczego dobrego
Tłukę dokładnie taki sam zestaw już prawie od roku i puki co jestem zadowolony
Wprawdzie u mnie zasila go badziewiasty wzmacniacz ale i tak jest miodzio
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor