Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 22:01 Nissan Primera P11 lub P10, Fiat Coupe czy moze Audi Coupe?
Jak w temacie, powoli szukam auta jako ze z tymi markami mało miałem do czynienia wiec pytam o rady. Jakie auto wybrac? z jakim silnikiem? wady zalety?
Auto: Audi S6 Avant
Skąd: LSM Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 498
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 22:10
Włocha trzeba pokochac, tak wiec Fiat Coupe odpada, o Niskach sie nie wypowiadam, bo nigdy ta marka sie nie interesowalem, wiec moja propozycja to Audi Coupe... jedynie sluszne to quattro- najbidniej z 2.3 20V ale to bedzie buda B3, wiec polecam 2.8, chyba ze masz sponsora na stacji ORLEN wiec zakupuj S2...
_________________ Włoszczyzna da się lubic- Lancia DEDRA Turbo 8V- już NIE...
AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 22:14
nie ukrywam ze najbardziej z tych samochodów interesuje mnie Fiat Coupe z silnikiem 2.0 16V tyle ze juz sam nie wiem co na temat tego samochodu myslec...jedni piszą ze szrot inni ze fajny...chciałbym usłyszec jakies racjonalne za i przeciw. Jak sie trafi wersja turbo w dobrej kasie to tez bym łyknął. Jak dla mnie za plus mówi wypoisazenie takiego auta, skóra klima itp
Ostatnio zmieniony przez QSY Pon Cze 16, 2008 22:16, w całości zmieniany 1 raz
ja bym brał tylko japończyka więc pozostają dwie Primerki po typach Fiata Coupe i Audi Coupe widzę że szukasz czegoś w stylu sportowym ja bym brał Primera P10 SRI
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 23:27
QSY napisał/a:
nie ukrywam ze najbardziej z tych samochodów interesuje mnie Fiat Coupe z silnikiem 2.0 16V tyle ze juz sam nie wiem co na temat tego samochodu myslec...jedni piszą ze szrot inni ze fajny...chciałbym usłyszec jakies racjonalne za i przeciw. Jak sie trafi wersja turbo w dobrej kasie to tez bym łyknął. Jak dla mnie za plus mówi wypoisazenie takiego auta, skóra klima itp
Tomek wersji Turbo nie kupisz za małe pieniądze żeby sie nie psuła bo jak turbo nie padnie to ciśnienia nie trzyma albo panewke wywali najmniej awaryjne były jednostki 2.0 20VT 220KM dlatego że to były najnowszej generacji silniki , 2.0 16VT odradzam gdyż są cholernie awaryjne zależy ile masz gotówki na Fiata coś by sie wybrało pewnie
ogólnie uczulam ludzi na stwierdzenie FIAT to grat nie miałeś nie jeździłeś to sie nie wypowiadaj ja tam lubię swoją pininfarinke tylko lekko mało kucyków ma
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Qsy na twoim miejscu poszukałbym jakiegoś audi 2.6 lub 2.8 Q Fiata bym sobie odpuścił ew. po uwagę można wziaść P10 ale co do nyssy to pogadaj z kosą on bardziej jest zorientowany co do P10
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 20:40
noodl3s napisał/a:
Jaqub napisał/a:
jak masz troche ponad 20kola to mozesz znalezc e36 coupe z M52b28...
to tak drogo chodzą 328 coupe?
szczerze to za dobry egzemplarz z full mplastikiem, zdrowym motorem itp nie ma co liczyc ze uda sie kupic ponizej 25kola pln... fakt ze za mniejsze pieniadze mozna trafic M3 (ostatnio byla biala e36 ///M3 z przednim kielichem od ISa )