Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 22:13 A4= "wachaczowy" problem
hej hej
no i stało sie zaczeło pukać i stukać w zawieszeniu. Najpierw skrzypiało a teraz to już sie tłucze!!! teraz pytanie na co wymienić tanie(master sporty są polecane z tańszych) czy drogie (febi czy trw bo na lemfordery mnie nie stać puki co- 1500zł) ???
na a4-klub.pl dostałem informacje że w kraśniku jak sie wjeżdza od lublina przed torami po lewej stronie jest jakiś zakład (motor service czy jakoś tak) że tam sprzedają wachadze firmy master sporty i z wymianą liczą sobie 700zł. może ktoś ma nr tel do tego zakładu, albo przejeżdza codziennie obok i mógłby sie wypytać co i jak.
Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 225
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 22:45
Wiesz co jakis czas temu bylem w podobenj rozsterce i nie wiedzialem co zrobic... myslalem kopalem w kola i wogole az nagle zablysla zarowka.... wymienilem kapletne na na jakas podrobe i sie zaczelo po 2 tygodniach padly mi 2 juz nie pamietam dokladnie ktore po nastepnych 2 nastepne heheh niestety na naszych drogach jak wiesz jest to material strasznie malo wytrzymale niestety na Twoim miejscu zajrzalbym pod spod sprobowal znalezc przyczyne Twoim zmartwiem ( te co stukaja) i wymienilbym tylko te i powiem Ci ze wedlug mnie a kilka wachaczy juz zjezdzilem najlapesze sa lamfordery. Febi czy trw wedlug mnie sa niezbyt dobrej jakosci a cena kompletnego lamfordera napewno nie bedzie Cie kosztowac 1500 zl wystarczy podpytac kogos kto ma jakiekolwiek znizki ile kostowalby komplet uwierz mi ze powinienes odjac do tej kwoty conajmniej 500 zl to moje zdanie
ja robiłem na początku roku całe lewe przednie koło koszt ok 1000 zł więc radziłbym ci zakupić coś lepszego bo na tych podróbkach nie zaoszczędzisz
a słyszałem też taką pogłoske że ktoś klepie gdzieś wahacze nie aluminiowe a metalowe może warto w to zainwestować
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 06:41
Nie baw się w żadne tanie wachacze.Pojeździsz trochę i zaraz znowu zaczną sie tłuc.Lepiej dołozyć parę groszy i kupić coś porządnego.Z dobrym rabatem w Inter Carsie , albo w Focie cena wyjdzie naprawdę dobra
Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 20:39
no i jest z dyni zakupiłem oryginały Lemfordery za niecałe 1300zł osiem wahaczy dwa łączniki stabilizatora. jeszcze tylko końcówki drążków kierowni-cy/-ka i śruby do skręcenia tego wszystkiego
[ Komentarz dodany przez: Czacha: Pon Sie 18, 2008 22:28 ] Jeżeli czyjś post był ci pomocny możesz użyć opcji "pomógł"