Auto: audi 80 quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Maj 2005 Posty: 737
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 22:32 przegob do 2,8
przyszla pora na wymiany... przegob zewnetrzny jeden nie pasuje drugi to samo jeden zamiennik to Pascal drugi to jakis wloski... oba roznia sie detalami (1mm+-) oba w katalogach sa do audi coupe 2,8 V6 92r bez quattro.. jeden dalo by rade jakos wytoczyc... ale czy niema zamiennika za orginal? kto wie ile rodzajow tego shitu szlo do mnie? jeden przegob z niedzalka drugi inter cars
Auto: audi a4 1,9tdi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2007 Posty: 147
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 19:16
tez sie spotkalem z takim problemem. ile jest rodzajow tego nie wiem. w kazdym razie jest kilka oznaczonych jako ze pasuja do b4 z motorem v6. roznia sie srednica otworu na poloske i chyba tylko tym (ilosc zabkow jest chyba ta sama). nawet oryginalnie montowane byly roznego typu przeguby, wiec najlepszym sposobem bedzie wyjecie z auta i zabranie do sklepu w celu dobrania identycznego. acha sprawdz czy nie sprzedali ci do 2,8 v6 automat!!
_________________ sprzedam:
koła 16" do bmw (felgi alu + opony)
Auto: audi 80 quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Maj 2005 Posty: 737
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 23:37
Do B4 2,8 V6 jest w kazdym katalogu i zaden niepasowal ja np dobralem od audi 100 2,2T bo zaden katalogowy od B4 2,8 sie nie zgadzal ani pascal ani beznadziejny 4max na jednym za dlugie zabki na drugim zle przetloczenie na 3 co innego az wkoncu suwmiarka prawde mi powiedziala i jest wszystko ok oprocz ceny bo akurat moj przegub okazal sie tym najdrozszym ale dziala.