Auto: GOLF II 1.8
Wysłany: Wto Mar 29, 2005 12:33 STRUMIENICA--->>MONTAŻ W GOLF II 1.8 JAKA i POTRZEBNA?
Witajcie.Jak juz wyzej nadmienilem mam Golfa II 1.8 na gazniku. Mam zalozony wydech koncowy WM SPORTS. Jednak za cichy dla mnie jest,nie ma basiku. Caly moj wydech sklada sie z : najpierw idzie podluzny tlumiczek(nie katalizator bo tego nie mam juz)-walec dlugosci 20 cm srednica 8 cm, nasstepnie tlumik srodkowy tek normalny spory i koncowy "sportowy". Jednak chcialbym zeby troszke swistu i basu bylo a tu prawie nic. Pomyslalem strumienica podobno daje MOCY i reszta bedzie glosniejsza. Opinie sa podzielone-daje moc nie daje?? Jednak wazniejsze dla mnie jest zeby jednak dawal mi ladniejszy dzwiek-choc nie ryk zeby mnie slyszeli na koncu lublina. pozdrawiam
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Wto Mar 29, 2005 18:49
Mocy strumienica nie daje, sa przypadki że odbiera
Jak jest kaska to Zamontuj np: dobrze dolot i stożek.. auto bedzie burczało..
Wolny wydech, większa średnica wydechu, zamontuj np jeden tylko tłumik na końcu..( najlepiej pusty w środku ) albo całkowicie wolny wydech.. Prosze PAna ależ to brzmi..