Auto: Audi A3 1.9TDi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Lip 2004 Posty: 287
Wysłany: Nie Kwi 10, 2005 20:55
LeNkA napisał/a:
O to chodzi, że na allegro już sprawdzał tylko koleś zaczął przeginać z ceną...
nie ma to jak miec rzecznika
dzieki Daniel za zainteresowanie tematem i pomoc - jutro podjade do seata i sie dowiem ile oni chca - jeszcze przy okazji kilka telefonow do wawy i bede mial calkowite rozeznanie
zas co do linkow to wiem ze w krakowie moge miec za ok 550zl/szt i taniej jednak wolalbym odbior osobisty a jechac do krakowa to troszke za daleko
daniel napisał/a:
A ATS nie jest przypadkiem produkowany w Polsce, koło Sandomierza?
z tego co wiem tak ale mysle ze jakosciowo sa jedne z lepszych
Nie miałem na myśli, że są kiepskiej jakości, tylko kilka lat temu znajomy jeździł tam do fabryki kupić felgi. Tylko nie pamiętam, czy dlatego że było taniej, czy nie można było kupić ich w Lublinie (późne lata 90 ). Może opłacało by się podjechać do fabryki, jakbyy oferowali niższą cenę . A do Sandomierza nie jest tak daleko.
Auto: Audi A3 1.9TDi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Lip 2004 Posty: 287
Wysłany: Pon Kwi 11, 2005 16:42
daniel napisał/a:
DTM napisał/a:
daniel napisał/a:
Nie miałem na myśli, że są kiepskiej jakości, tylko kilka lat temu znajomy jeździł tam do fabryki kupić felgi. Tylko nie pamiętam, czy dlatego że było taniej, czy nie można było kupić ich w Lublinie (późne lata 90 ). Może opłacało by się podjechać do fabryki, jakbyy oferowali niższą cenę . A do Sandomierza nie jest tak daleko.
wiem ze nie jest ale chyba tam nie robia wszystkich modeli felg chociaz moge sie mylic
jedno jest pewne - w ASO Audi/VW u Danelczyka takze mozna dostac ATS'y i o dziwo ceny sa takie same albo i nizsze niz w sklepach internetowych i na allegro
zas co do seata to na warszawskiej nie ma przez kilka dni pracownika zajmujacego sie czesciami i nikt nie mogl mi podac nawet informacji czy sprzedaja takowe