Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 14:26
Tak Rk sciaga to na mase.. ew nr na ul. Głeboką 7421111
Ale zastanów sie nad wyborem Alko... i pytam odrazu dlaczego Alko?
Lepiej Kayaba..
OLejowo gazowe.. to naprawde super amorek.. Raczej klasa wyższa .. cena klasy sredniej wyższej..
Ew Amorki Kayaby SR .. wzmocnione do powiedzmy streetu itd.. uzywane w sporcie ale nie o klasie WRC.. można jest stosowac do obnizonego zawiasu ( 30mm max )
ALbo ostatecznośc Kyaba AGX.. to juz pełen wypas.. regulowane w skali od 1-4 lub 1-8.. zalęzniew od typu pojazdu do którego mają byc dedykowane.. te AGX robią furorę w USA
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 14:48
oki daj mi znaka w poniedziałek załatwie ci Alko w cenie Hurtu jesli mają na stanie i bedzie można wziąc jeden..
Kyb Ma do wszytkiego.. naprawde na chwile obecną nie widze niczego lepszego.... i nie dlatego, że Je sprzedaje.. Testowałem furke z takim zawieszeniem.. SR.. no i ilośc reklamacji też przemawia za nimi..))
Kyaba nawet daje 2 lata gwarancji bez limitu kilometrów..
oki daj mi znaka w poniedziałek załatwie ci Alko w cenie Hurtu jesli mają na stanie i bedzie można wziąc jeden..
Kyb Ma do wszytkiego.. naprawde na chwile obecną nie widze niczego lepszego.... i nie dlatego, że Je sprzedaje.. Testowałem furke z takim zawieszeniem.. SR.. no i ilośc reklamacji też przemawia za nimi..))
Kyaba nawet daje 2 lata gwarancji bez limitu kilometrów..
Nawet jak zaloze sportowe sprezyny to bede mial gwarancje na 2 lata??