Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 08:59 Podziekowanie.
Chciałbym podziekować wszystkim którzy wczoraj pomogli mi przy AUDICY.
Zwłaszcza Qsemu który sie pobrudził przy silniku, Tarasowi za skrzynke z narzedziami oraz pomocny karnisterek z paliwem, Kubie za przewody.
A przedewszystkim VW który pociądnął moja LOCHE, tą cholerna SKATINE,...
Ale teraz juz jest dobrze PRZYCZYNA: brudne paliwo.
Jeszcze raz DZIĘKUJE PRZYJACIELE I SORRKI ZA WSZYSTKO>
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 09:58
wiesz no name stego co pamietam to ty tylko wczoraj docinałaś.
Może inni też myśleli to co ty ale byli tak kulturalni że nie docinali mi. A samochód ma swoje humory i z tym kierowca musi sie pogodzić.
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 10:05
Raczej syf w pompie, bo jak puscilem sprzeglo na biegu to go mulilo ,cos strzelilo w wydech i normalnie zaczął chodzić.
Póżniej go odpalalem na parkingu i wszystko bez problemu.
Dzis rano tez z pierwszego kopa odpalil nawet rozrusznik nie zrobil chyba pelnego obrotu.
Dziwne humory ma to AUDI, chyba nie chce byc sprzedane haha
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 10:17
wiem ja sam miałem i juz chcialem go podpalić Dobrze że Zuza mnie powstrzymała, ale kopa w przedni pas dostał i jakoś szkoda mi nie było.
A bartek słyszałeś jak wczoraj chodził. Tak sie zastanawiam czy dzis to zmienic czy moze jeszcze wieczorkiem pojezdzic tak glosnym autkiem???
:o wiesz no name stego co pamietam to ty tylko wczoraj docinałaś.
Może inni też myśleli to co ty ale byli tak kulturalni że nie docinali mi. A samochód ma swoje humory i z tym kierowca musi sie pogodzić.
ale smieszne.......ani razu Ci wczoraj nic nie powiedzialam zlosliwego...moze pomylily Ci sie osoby