FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
interfejs do audi A6 2.5 tdi 96 r
Autor Wiadomość
Lamberda24 
Nowiciusz ;>
Lamberda24

Auto: AUDI A6 2.5 TDI
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 15:30   interfejs do audi A6 2.5 tdi 96 r

Witam wszystkich klubowiczów

pisze z zapytaniem mam mały problem zakupiłem audi a6 2.5 tdi 96 rok i miał juz on wtedy komunmikat na desce rozdzielczej inspekcja <1< obecnie juz jest inspekcja <2<i nigdzie nie moge tego skasować bo w warsztatach nie posiadają interfejsu do mojego modelu mówią ze to jest starszy model interfejsu .Pomyslałem ze postaram sie kupić interfejs i ściągne program z neta o ile to jest mozliwe i sam to sobioe zrobie jesli ktoś \miał by dostep do takich rzeczy do interfejsu lub jesli by ktoś podesłał link do programu zobsługujacego własnie tenprogram był bym bardzo wdzieczny pozdrawiam

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 21:24   

Lamberda24, lej na to ja już tak ponad rok śmigam i w niczym mi to nie przeskadza...

Lamberda24 
Nowiciusz ;>
Lamberda24

Auto: AUDI A6 2.5 TDI
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 21:44   

Witam witam
A wiec interfejs juz mam od znajomego za darmo i teraz potrzebuje jakiś program do diagnostyki ale dostałem własnie z kablem ale one nie chca działać na vista i mam troszke problem , moze poradzi mi ktoś jaki program i z kąd go wziąć ? pozdrawiam

TTomek 
streetracer

Auto: T.C.T;A5Tred;UnoT;A8 AKG
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 22:34   

z Vistą doskonale współpracuje VCDS a strona to www.ross-tech.com lub dla osób mających problem z językiem obcym www.vag-com.pl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

euromax 
znawca

Auto: szybkie
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 00:08   

tak to bardzo doby interfejs można zrobić diagnozę auta gdzie jest wymagany interfejs can ma jeszcze kilaka opcji oprócz diagnozy grupy vw audi i jest legalny polecam

Odpowiedz do tematu