Witam, gdzie mogę kupić w Lublinie maty wygłuszające najlepiej APP / Boll gdyż nie są drogie a i jakościowo nawet mogą być. Jeśli ma ktoś jakiś namiar to byłbym wdzięczny, zastanawiam się czy poszukać jutro na miejscu czy zamawiać na allegro twarde app za 5/sztuka
Taniej jak 5zł za sztukę nie kupisz nigdzie, pozatym te APP nie są nic warte. Wystarczy lekki mrozik i pękają, odklejają się i nie spełniają swojej funkcji gdyż odbijają dzwięk jak goła blacha. Lepiej dołożyć i kupić Stingera czy Dynamat.
nowi2, a masz moze takie maty ( nie pamietam jak to sie nazywalo ) nie te co sa na allegro tylko chodzi mi o takie maty ze sa zajebiaszczo lekkie z Gąbką ?? coś w denss karimaty ?
@nowi2 ten sklep w Niemcach to może jest "JOKER" bo mam taki na trasie Łęczna - Lublin...może tam będą mieli...
no i pochwal się ile u Ciebie w sklepie taka przyjemność kosztuje.
@nowi2 ten sklep w Niemcach to może jest "JOKER" bo mam taki na trasie Łęczna - Lublin...może tam będą mieli...
no i pochwal się ile u Ciebie w sklepie taka przyjemność kosztuje.
ta jest
a maty? 6zł, 8,5 i 11,5 za sztuke (50x25cm) zależnie jaki rodzaj
[ Dodano: Wto Paź 20, 2009 18:24 ]
a w łuszczowie też są maty. także śmiało jak coś i tam możesz jechać
byłem widziałem te maty... kurde nie wiedzialem, ze one takie ciężkie chyba jednak się zdecyduje na wygluszenie tasma dekarska bedzie troche lżej, mam samochod 3d i jakbym wygluszyl tak ~12 takich mat na drzwi to by mi szybko opadły zawiasy
byłem widziałem te maty... kurde nie wiedzialem, ze one takie ciężkie chyba jednak się zdecyduje na wygluszenie tasma dekarska bedzie troche lżej, mam samochod 3d i jakbym wygluszyl tak ~12 takich mat na drzwi to by mi szybko opadły zawiasy
Eeeee tam, kładłem po 20kg na drzwi i trzymają się po dziś dzień.