Auto: osobowe
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 09:40 Pościg
Witam. Jako, że robie bardzo upokażający kurs jadę sobie dzisiaj eLką ok godziny 9:00 z góry od Reala do skrzyżowania/ronda Kompozytorów z Solidarności, zatrzymuje się na czerwonym i słyszę cały czas syrenę. Coraz głośniej, głośniej ale nie widze żadnego uprzywilejowanego. Nagle z prawej, od strony Mc Donalds widze ze 20 metrów dymu Był to dym z opon podczas hamowania dojeżdżającego do skrzyżowania pędzoącego potwora (szybko przejechał, a ja byłem dość daleko ale wydawało mi się ze to była stara, kanciasta Panda ) Prze********* przez rondo ile mógł, a za nim dwa radiowozy na niebieskich Razem pojechali sobie w strone Zamku... Widok niesamowity- pościg w lublinie za Fiatem Pandą
Ps. chyba to była panda ale mogę się mylić i to diametralnie
Witam. Jako, że robie bardzo upokażający kurs jadę sobie dzisiaj eLką ok godziny 9:00 z góry od Reala do skrzyżowania/ronda Kompozytorów z Solidarności, zatrzymuje się na czerwonym i słyszę cały czas syrenę. Coraz głośniej, głośniej ale nie widze żadnego uprzywilejowanego. Nagle z prawej, od strony Mc Donalds widze ze 20 metrów dymu Był to dym z opon podczas hamowania dojeżdżającego do skrzyżowania pędzoącego potwora (szybko przejechał, a ja byłem dość daleko ale wydawało mi się ze to była stara, kanciasta Panda ) Prze********* przez rondo ile mógł, a za nim dwa radiowozy na niebieskich Razem pojechali sobie w strone Zamku... Widok niesamowity- pościg w lublinie za Fiatem Pandą
Ps. chyba to była panda ale mogę się mylić i to diametralnie
Było gonić
Cytat:
Jako, że robie bardzo upokażający kurs
Chłopaku kurs dobry jest Nie zapomne jak corsa 1.2 strzeliłem pod realem ze świteł z passatem b5 1,8T 1,2,3 do końca obrotków Najpierw pytanie do instruktora 'moge?'
o kuwa, też to widziałem, więc daleko zajechali chłopaki
ja byłem w komisie naprzeciwko lenartowicza mercedesa i też nagle słyszę sygnały, i widze kangoo(czyżby zgulibi jeden radiowóz po drodze ? ) a przed nim jakaś własnie albo pnda albo seacik(te kanciaki stare, silnik może 800ccm) jedzie, i zastanawiam sie czemu nie zjedzie...
w pewnym momencie robi manewr i zawraca na tym przejezdzie, i dalej ucieka
ale ucieka to tu złe słowo, prędzej znowu zaczyna powolnie się rozpędzać
4 dziczków w środku i jaaaaaaadą
kangoo za nimi ciśnie, i dalej już nie widziałem
wiem tylko że wybuchłem śmiechem jak to zobaczyłem
a postawa policji mnie nieco zdziwila
2 razy bo go dookoła objechali zanim on się rozpędził
więc kuwa nie rozumiem ideologii pościgu
bo dieslem jechali, więc mogli go poganiać czy co?
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: p405GL/Mi16/mtx125
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 11:01
Misiek_lbn napisał/a:
nie rozumiem ideologii pościgu
niestety "zatrzymanie pojazdu pojazdem" to tylko na amerykanskich filmach... u nas nie wolno uszkodzic pojazdu musza zmusisc do zatrzymania..albo kolczatka....
niestety "zatrzymanie pojazdu pojazdem" to tylko na amerykanskich filmach... u nas nie wolno uszkodzic pojazdu musza zmusisc do zatrzymania..albo kolczatka....
mi wyjechali przed sama maske na rondzie jak gonili. wiec gdybym ostro po hamulach niedepnal to bylby bum, wiec do konca nie jestem pewien co do tego ze tak nie wolno uszkodzic pojazdu