Auto: osobowe
Sk�d: �widnik
Do��czy�: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wys�any: Nie Pa� 14, 2007 09:40 Po�cig
Witam. Jako, �e robie bardzo upoka�aj�cy kurs jad� sobie dzisiaj eLk� ok godziny 9:00 z g�ry od Reala do skrzy�owania/ronda Kompozytor�w z Solidarno�ci, zatrzymuje si� na czerwonym i s�ysz� ca�y czas syren�. Coraz g�o�niej, g�o�niej ale nie widze �adnego uprzywilejowanego. Nagle z prawej, od strony Mc Donalds widze ze 20 metr�w dymu By� to dym z opon podczas hamowania doje�d�aj�cego do skrzy�owania p�dzo�cego potwora (szybko przejecha�, a ja by�em do�� daleko ale wydawa�o mi si� ze to by�a stara, kanciasta Panda ) Prze********* przez rondo ile m�g�, a za nim dwa radiowozy na niebieskich Razem pojechali sobie w strone Zamku... Widok niesamowity- po�cig w lublinie za Fiatem Pand�
Ps. chyba to by�a panda ale mog� si� myli� i to diametralnie
Witam. Jako, �e robie bardzo upoka�aj�cy kurs jad� sobie dzisiaj eLk� ok godziny 9:00 z g�ry od Reala do skrzy�owania/ronda Kompozytor�w z Solidarno�ci, zatrzymuje si� na czerwonym i s�ysz� ca�y czas syren�. Coraz g�o�niej, g�o�niej ale nie widze �adnego uprzywilejowanego. Nagle z prawej, od strony Mc Donalds widze ze 20 metr�w dymu By� to dym z opon podczas hamowania doje�d�aj�cego do skrzy�owania p�dzo�cego potwora (szybko przejecha�, a ja by�em do�� daleko ale wydawa�o mi si� ze to by�a stara, kanciasta Panda ) Prze********* przez rondo ile m�g�, a za nim dwa radiowozy na niebieskich Razem pojechali sobie w strone Zamku... Widok niesamowity- po�cig w lublinie za Fiatem Pand�
Ps. chyba to by�a panda ale mog� si� myli� i to diametralnie
By�o goni�
Cytat:
Jako, �e robie bardzo upoka�aj�cy kurs
Ch�opaku kurs dobry jest Nie zapomne jak corsa 1.2 strzeli�em pod realem ze �wite� z passatem b5 1,8T 1,2,3 do ko�ca obrotk�w Najpierw pytanie do instruktora 'moge?'
o kuwa, te� to widzia�em, wi�c daleko zajechali ch�opaki
ja by�em w komisie naprzeciwko lenartowicza mercedesa i te� nagle s�ysz� sygna�y, i widze kangoo(czy�by zgulibi jeden radiow�z po drodze ? ) a przed nim jaka� w�asnie albo pnda albo seacik(te kanciaki stare, silnik mo�e 800ccm) jedzie, i zastanawiam sie czemu nie zjedzie...
w pewnym momencie robi manewr i zawraca na tym przejezdzie, i dalej ucieka
ale ucieka to tu z�e s�owo, pr�dzej znowu zaczyna powolnie si� rozp�dza�
4 dziczk�w w �rodku i jaaaaaaad�
kangoo za nimi ci�nie, i dalej ju� nie widzia�em
wiem tylko �e wybuch�em �miechem jak to zobaczy�em
a postawa policji mnie nieco zdziwila
2 razy bo go dooko�a objechali zanim on si� rozp�dzi�
wi�c kuwa nie rozumiem ideologii po�cigu
bo dieslem jechali, wi�c mogli go pogania� czy co?
_________________ Przeje�d�am przez In�yniersk� w 7.19 sek, a TY ???
Auto: p405GL/Mi16/mtx125
Sk�d: Woj. Lubelskie
Do��czy�: 07 Maj 2007 Posty: 51
Wys�any: Nie Pa� 14, 2007 11:01
Misiek_lbn napisa�/a:
nie rozumiem ideologii po�cigu
niestety "zatrzymanie pojazdu pojazdem" to tylko na amerykanskich filmach... u nas nie wolno uszkodzic pojazdu musza zmusisc do zatrzymania..albo kolczatka....
niestety "zatrzymanie pojazdu pojazdem" to tylko na amerykanskich filmach... u nas nie wolno uszkodzic pojazdu musza zmusisc do zatrzymania..albo kolczatka....
mi wyjechali przed sama maske na rondzie jak gonili. wiec gdybym ostro po hamulach niedepnal to bylby bum, wiec do konca nie jestem pewien co do tego ze tak nie wolno uszkodzic pojazdu
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w Nie mo�esz odpowiada� w tematach Nie mo�esz zmienia� swoich post�w Nie mo�esz usuwa� swoich post�w Nie mo�esz g�osowa� w ankietach