FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Plac Manewrowy
Autor Wiadomość
Cybul
znawca

Wysłany: Nie Lis 11, 2007 13:58   Plac Manewrowy

Gdzie w lublinie jest jakis plac manewrowy gdzie mozna sobie podjechac i pocwiczyc?? Moja dziewczyna zdaje prawko i chcialaby pocwiczyc ale wlasnie nei wiem gdzie jest jakis otwarty plac :roll: szukałem w szukajce i nie mogłem znalesc podobnego tematu, chyba nikt nie pytał.

Misiek_lbn 
the fastest furious

Auto: 200sx s14a
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 14:00   

jak est jakas impreza na torze, to możesz wjechać i tam jest plac jakiejś szkoly jazdy ;)
a czy jako taki jest gdzieś... nie sądze :/

Cybul
znawca

Wysłany: Nie Lis 11, 2007 14:11   

kurde kiedys byl tam kolo DU ale teraz jest tylko łuk i to zamkniete łancuchem :mad: a raczej chciałbym zeby moja luba cwiczyla miedzy pachołkami a nie samochodami ;) ostanio jakis palantunio ciwczyl kolo mojego ventyla i niestety nei wyrobi sie :mad:

L_BUBU 
znawca

Auto: Audi 80 B4 Avant
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 14:11   

witaj taki plac znajduje się pomiędzy Biedronką na nałęczowskiej a Wojciechowską stylu stacji LPG wjazd przez stację

Cybul
znawca

Wysłany: Nie Lis 11, 2007 14:12   

o dzieki sprawdze w poniedzialek :spoko:

kris 
drifter

Auto: impreza gt
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 14:13   

nikt nie zostawia otwartego placu, jak jeszcze jeżdziłem Lką to nie było problemu. Podjedź do jakiegoś ośrodka albo zadzwoń i zapytaj.

Bagio 
technical monster

Auto: astraII
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 15:02   

L_BUBU napisał/a:
witaj taki plac znajduje się pomiędzy Biedronką na nałęczowskiej a Wojciechowską stylu stacji LPG wjazd przez stację

dokladnie, ten plac nalezy do Anwalda. Moj kolezka jak robil tam kurs to przed egzaminem wjezdzal na ten plac z brejdakiem i cwiczyl

bro 
Widać, że się stara
cichy podglądacz

Auto: 307
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 22:13   

Bagio napisał/a:
L_BUBU napisał/a:

dokladnie, ten plac nalezy do Anwalda. Moj kolezka jak robil tam kurs to przed egzaminem wjezdzal na ten plac z brejdakiem i cwiczyl

Centralnie za stacją LPG jest plac TEST-u z ul. Struga, w głąb dużego placu jest i plac Anwaldu. Ci z LPG czasem mogą pogonić :D
Plac otwarty jest również na Zemborzyckiej. Tak jak się wjeżdza do Komandora (garderoby,szafy przesuwane) to jedziesz do końca uliczki, po lewej cement sprzedają i jest duża grucha, to jedziesz dalej tak jakby do SOlar-Bin-u. Ciężko trafić, ale nikt nie pilnuję chociaż tego placu. Miałem nie mówić ale już moja dziewczyna zdała prawko, więc mogę się podzielić tą informacja :D

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 22:31   

a ten automobilklubu lubelskiego? kolo kortow tenisowych o ile tam istnieje ? mi sie wydaje ze on tam caly czas otwarty

Odpowiedz do tematu