Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 19:06
pilachgt napisał/a:
do paypala jest potrzebna karta wypukla. nie musi byc to koniecznie kresytowa, ale musi byc wypukla. chyba ze sie cos zmienilo w tej wkestii i juz kazda biora. ale i tak w niemczech paypalem nie zaplacisz
dalej jest ze wypukla, musi miec po prostu 3 cyfrowy weryfikacyjny kod obok podpisu.
[ Dodano: Sob Lut 02, 2008 19:09 ]
Jaqub napisał/a:
siwy napisał/a:
ja korzystam z PAYPAL i polecam
Spytaj Daniela325 ile na tym jestes w plecy
ile na tym jestem wplecy? ja czy On?
jak nie dochodzi przedmiot to rozpoczynam procedure odzyskiwania hajsu i dostaje pieniazki spowrotem, wiec w czym rzecz? fakt ze jest marza na przeliczeniach kursu walut, ale zawsze mozesz wybrac opcje, ze po XXX czasu (rozliczeniu tranzakcji) pobiora Ci faktyczna kwote - ale wiekszosc ludzi nie ryzykuje, i woli isc po obecnym kursie + 2,5%
Auto: Audi A4
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 20:55
siwy napisał/a:
pilachgt napisał/a:
do paypala jest potrzebna karta wypukla. nie musi byc to koniecznie kresytowa, ale musi byc wypukla. chyba ze sie cos zmienilo w tej wkestii i juz kazda biora. ale i tak w niemczech paypalem nie zaplacisz
dalej jest ze wypukla, musi miec po prostu 3 cyfrowy weryfikacyjny kod obok podpisu.
Nie musi być wypukła.Kilka lat temu zakładałem konto w paypal na zwykłą kartę z Inteligo.Kilka miesięcy założyłem nowe na zwykłą kartę też z Inteligo i no problemmo
Auto: z3 w częściach
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 22:15
ja 3 miechy temu chciałem sprzedawać graty na .uk i niestety konto z inteligo nie dawało sie dopisać, dopisałem WBK ale najlepiej jest mieć podpiętego -mbank
jakubowi pewnie chodziło o to że w paypal-u sprzedający ponosi koszty przelewu i że jeżeli ja sprzedam cos gdzieś za granicą to mędy kasuja mnie za to, może chodzić mu też o to że z chińczykami czasem ciężko się dogadać
z mojego doświadczenia- w niemczech też można płacić paypalem ale nie u wszystkich
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 23:31
Hugo napisał/a:
Nie musi być wypukła.Kilka lat temu zakładałem konto w paypal na zwykłą kartę z Inteligo.Kilka miesięcy założyłem nowe na zwykłą kartę też z Inteligo i no problemmo
inteligo jest karta typu "wypukla" choc rzeczywiscie litery wypukle nie sa. chodzi oczywiscie o kod 3 cyfrowy, on MUSI byc, inaczej karta nie zabangla w sieci.
ps, ja inteligo mam zapisane do paypala.
ps Jakub Lexy chce cos kupic wiec Twoj komentarz jest trafiony
Auto: z3 w częściach
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 13:37
nie znam też niemieckiego zresztą ja wogóle jestem swiatowiec i nie znam żadnego ale jeżeli jesteś zdecydowany na 100 powiedz ile możesz dać euro to ci zalicytuje i jakoś się ściągnie gdyby udało sie wygrać (wysyłka do polski jak wiesz to 25 euro plus około 10euro koszt przelewu walutowego )pozdro