Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 06:56
TTomek napisał/a:
Typowe podejście właścicieli BMW
TTomek przestań pieprzyć bo w pierwszym poście po naprawie napisałem tak "Auto dzisiaj było odstawione do serwisu BMW BRJ Warszawska i problem rozwiązany.Jednak doświadczenie w tych autach jest dużym plusem dla takiego serwisu.Wymienione dwa górne wachacze + tuleje i problem zniknął ." Zapłaciłem lekką ręką i byłem szczęśliwy nawet kazałem jeszcze za 180zł zrobić cały scan auta na kompie i zmianę całego języka menu na normalny bo włoski był.Ja jestem z tych co nie żałują kasy na auto tylko POWTARZAM chodzi mi tylko o części jak się na końcu dowiedziałem i zdziwiłem,dlatego płacąc taką sumę myślałem ,że mam coś firmowego a kwotę 390zł za robotę to sam wygdybałem później.Mam możliwość kupna części na mega zniżkach i jakby powiedzieli co i jak bym im zawiózł coś firmowego.Chodzi mi tylko o uczciwość ,bo czy to Golf,czy Polonez,czy BMW powinno się informować co się wsadza do auta.Nie wyrywaj zdań z kontekstu i mnie nie wkurzaj i nikt nie płacze tylko jak ludzie pytają to grzecznie odpowiadam.[/b]
Auto: Audi 80 B4
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 10:06
Załamka totalna chłopakiz moją B4 byłem w 4 zakładach i nic nie wybadali a dalej mam stuki i wkurw... mnie to jak cholera pomóżcie do kogo to by podjechać najlepiej w sobotę bo na tygodniu pracuje na 1 zmianach i nie da rady mi się wyrwać bo już kupę czasu starciłem na auto
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 21:13
Osa 1918 napisał/a:
Załamka totalna chłopakiz moją B4 byłem w 4 zakładach i nic nie wybadali a dalej mam stuki i wkurw... mnie to jak cholera pomóżcie do kogo to by podjechać najlepiej w sobotę bo na tygodniu pracuje na 1 zmianach i nie da rady mi się wyrwać bo już kupę czasu starciłem na auto
Hugo ma rację... za diagnostykę zapłacisz 20 pln, tyle przynajmniej ja zapłaciłem.. i dowiedziałem się sporo.. np że miałem sprężynę pęknięta Przyjemna obsługa i wytłumaczą co i jak.
Jak jedziesz od strony Lublina ten punkt będzie po prawej stronie.. taki żółty serwis z ładnym podjazdem.