FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie mi w Lublinie w końcu zlokalizują stuki z przodu auta?
Autor Wiadomość
_Rafi_ 
streetracer

Auto: ropniak
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 06:56   

TTomek napisał/a:
Typowe podejście właścicieli BMW

TTomek przestań pieprzyć bo w pierwszym poście po naprawie napisałem tak "Auto dzisiaj było odstawione do serwisu BMW BRJ Warszawska i problem rozwiązany.Jednak doświadczenie w tych autach jest dużym plusem dla takiego serwisu.Wymienione dwa górne wachacze + tuleje i problem zniknął ." Zapłaciłem lekką ręką i byłem szczęśliwy nawet kazałem jeszcze za 180zł zrobić cały scan auta na kompie i zmianę całego języka menu na normalny bo włoski był.Ja jestem z tych co nie żałują kasy na auto tylko POWTARZAM chodzi mi tylko o części jak się na końcu dowiedziałem i zdziwiłem,dlatego płacąc taką sumę myślałem ,że mam coś firmowego a kwotę 390zł za robotę to sam wygdybałem później.Mam możliwość kupna części na mega zniżkach i jakby powiedzieli co i jak bym im zawiózł coś firmowego.Chodzi mi tylko o uczciwość ,bo czy to Golf,czy Polonez,czy BMW powinno się informować co się wsadza do auta.Nie wyrywaj zdań z kontekstu i mnie nie wkurzaj i nikt nie płacze tylko jak ludzie pytają to grzecznie odpowiadam.[/b]

MACIOR 
speed demon
aaaapsik!!!

Auto: jeździ :)
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 07:37   

TTomek napisał/a:

... albo sprzedaj tę super furę i se poldka kup lub golfa niskiego numeru to nie będziesz wył jak skopany pies....

Chcesz z bańki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Osa 1918 
Nowiciusz ;>

Auto: Audi 80 B4
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 10:06   

Załamka totalna chłopakiz moją B4 byłem w 4 zakładach i nic nie wybadali a dalej mam stuki i wkurw... mnie to jak cholera pomóżcie do kogo to by podjechać najlepiej w sobotę bo na tygodniu pracuje na 1 zmianach i nie da rady mi się wyrwać bo już kupę czasu starciłem na auto ;(

maly841 
pr0 killer

Auto: 2.0 TFSI
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 11:01   

Cytat:
Henryk Geneja ul. Trzesniowska miedzy 8 a 9 sprawdzają za darmo zawsze warto podjechac . Chłopaki robią w małym garażu ale nigdy babola nie było .

Byłes ?

Osa 1918 
Nowiciusz ;>

Auto: Audi 80 B4
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 11:11   

nie a do której robią tam lub w sobote jak mają otwarte? może jakiś telefon do nich

maly841 
pr0 killer

Auto: 2.0 TFSI
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 13:07   

603778724

Hugo 
prawdziwy tuner
Audimaniak

Auto: Audi A4
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 21:13   

Osa 1918 napisał/a:
Załamka totalna chłopakiz moją B4 byłem w 4 zakładach i nic nie wybadali a dalej mam stuki i wkurw... mnie to jak cholera pomóżcie do kogo to by podjechać najlepiej w sobotę bo na tygodniu pracuje na 1 zmianach i nie da rady mi się wyrwać bo już kupę czasu starciłem na auto ;(

"Ato-Auto" Andrzej Siwiec
21-008 Płouszowice Kol. 66b gm. Jastków,
tel. (081) 502-15-06

OsTTrY 
Uczy sie pisac

Auto: Megane Coupe
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 23:14   

Hugo ma rację... za diagnostykę zapłacisz 20 pln, tyle przynajmniej ja zapłaciłem.. i dowiedziałem się sporo.. np że miałem sprężynę pęknięta :) Przyjemna obsługa i wytłumaczą co i jak.

Jak jedziesz od strony Lublina ten punkt będzie po prawej stronie.. taki żółty serwis z ładnym podjazdem.

rafii 
Specjalista

Auto: Audi B4 TornadoRot
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 12:18   

potwierdzam!!! w "ato-auto" znaja sie na rzeczy! a za djagnostyke zaplacielm 30 pln ów - wynika stad ze sie troche podniesli cenowo

Odpowiedz do tematu